Hol találom meg, hány könyvet lehet egyszerre kikölcsönözni a Szabó Ervinből összesen vagy könyvtárakként? Csak nekem rémálom a weboldaluk?
Igen felettéb bonyolult és "rémálom" :D:D
fszek.hu
felső menüsoron nagy betűkkel: "használat", erre rá kell klikkelni
és eljutsz erre az obskurus oldalra
Itt ír egy szinte kibogozhatatlan mondatot:
"A mindenkori Használati Szabályzat a Könyvtár valamennyi tagkönyvtárában egységesen érvényes."
itt, ha jól megnézed, a "Használati Szabályzat" egy újabb link ami egy PDFre mutat
szövegértő olvasással felismered, hogy a IV. fejezet 3. pontja érdekel. megtalálod, hogy a 11.oldalon kezdődik.
legörgetsz a 11. oldara, és elolvasod a részletes választ a kérdésedre.
Ad 1) Segítséget megköszönni már smafu? Ki is a bunkó?
Ad 2) Konkrétan két klikkelésből megvan amit keresel, csak olvasni kelene tudni, de neked muszáj folytatni a hisztit. Nem az oldal sz*r, te vagy vak, vagy inkompetesns.
Csak neked.
Egyébként a szabályzat alapján maximum 10 könyv, 4 hétre, de kétszer hosszabbítható is. Kivéve a "sikerkönyvek", mert azokból kettőt lehet egyszerre 2 hétig.
Teljesen jogos, hogy 2023-ban ne kelljen már PDF-et letölteni, aztán a 11. oldalon megtalálni alapvető információt.
Sokkal egyszerűbb és gyorsabb ehelyett belépni a gyakorikerdesek.hu-ra, kikeresni a szükséges kategóriát, megírni a kérdést és ellátni azt #hashtagekkel. :D
Amúgy PDF-bogarászás nélkül is megtaláltam a választ. Nagyon bonyolult volt. Beírtam a Googlbe, hogy "fszek kölcsönzés", és az első link ide vezetett: [link]
Mondjuk tény, hogy a könyvek kölcsönzésre vonatkozó részhez le kellett görgetnem egészen a k-ig, sőt, azon belül is a kották alá. Borzasztó, hogy ezt így még lehet 2023-ban. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!