Megéri elolvasni? (Erin Watt-Papír hercegnő)
Figyelt kérdés
Akik már elolvasták a könyvet,mondanának róla véleményt?
Eddig kb. 50 oldalt olvastam belőle és egy borzasztó ,klisés,wattpad sztori hatású könyvnek tűnik,de az alapsztori érdekelne,csak nem ilyen kontextusban.
Szerintetek megéri folytatni,vagy végig ilyen lesz?
2023. jún. 27. 02:21
1/3 anonim válasza:
Az első három részt szerintem megéri olvasni. Az elején nekem se jött be annyira, de mivel én személy szerint szeretem az ilyen típusú sztorikat, így elolvastam. A 3.5 részt akkor olvas el, ha szeretted Gideont. Éééés... hát a 4. és az 5. rész nagy csalodás volt számomra, mert teljesen máshogy képzeltem el Easton sztoriját; ráadásként a számomra legutáltabb dolog is szerepel Easton könyveiben, így én azokat nem szerettem.
2/3 anonim válasza:
Szerintem azért érzed klisés, wattpad sztori hatásúnak, mert az.
3/3 anonim válasza:
Azért jobb lesz, ha beindul végre a sztori, de ne várj tőle sokat. Nyugodtan hagyd félbe. Az eleje nekem se tetszett, de végigolvastam és így összességében is csak azt tudom róla mondani, hogy egynek elment. Van akik szeretik, de ha eddig borzasztónak érzed, biztosan nem fogsz közéjük tartozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!