Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A tini korosztály számára...

A tini korosztály számára íródtak Coollen Hoover könyvei?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy fogjak neki vagy nem, nem igazán szeretem a tini románcokról a storykat, inkább a komolyabb szerelmes könyvek érdekelnek. 25 vagyok

2023. jún. 23. 17:36
 1/4 remenylaura válasza:
100%
Coollen Hoover könyvei inkább idősebbekről szólnak, nem tinikről,szóval én nagyon tudom ajánlani neked.
2023. jún. 23. 22:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ment a zöld kéz
2023. jún. 23. 23:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az idősebbeknek.
2023. jún. 24. 07:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Virty-t például sosem adnám tinédzserek kezébe. De még a softbook-jait sem. Én hálás vagyok, hogy anno 20 voltam, mikor először a kezembe akadt. Ettől függetlenül csodálatosak az írásai, felnőtt nőknek szuper olvasmány! Meleg szívvel ajánlom az összeset! (Ha most kezded őt megismerni, Hopeless c. könyvét ne hagyd ki! Egyik legjobb indító szerintem.)
2023. jún. 26. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!