Húú, amúgy van sok ilyen könyv. csak most egy sem jut eszembexD Na lássuk: én az Angyalok és démonokon is majdnem sírtam, de komolyanxD Annyira sajnáltam a camerlengót... Akkor ott van még a HP5 meg HP7. Nekem szomorú volt. Aztán a Burok végén is majdnem sírtam, de az utsó pillanatban happy end lett. De az egész könyv olyan depis és egondolkodtató. MEg a kis herceg. Na én attól mindig kész leszek. Meg még ezek: Isten igájában, Isten rabjai... Most ennyi ugrott be. J, meg az üvöltő szelek. na az nagyon.
2010. okt. 12. 18:29
5/13 anonim válasza:
Én A burok c könyv végének olvasása közben zokogtam. Ha tudsz olvasni a sorok közt, akkor el is gondolkodtat
2010. okt. 12. 19:43
6/13 anonim válasza:
Ugye? És mindenki szidja, mert Meyer írta, és a Twilight miatt előítélkeznek - pedig az sem olyan rossz... PEdig nagyon durva, ha az ember képes belegondolni a történetbe. Egyik kedvenc könyvem. Egyébként most a Viskót olvasom P. Youngtól, és az is valami fantasztikus könyv, már ha valakit kicsit is érdekelnek Istennel meg a hittel kapcsolatos dolgok. Olyan kérdéseket válaszol meg az a könyv - jó, nyilván szubjektív módon -, amelyekre tizenévek óta keresem a választ. NÉhol vidám, felemelő, mások pedig a könny is kicsordul a szememből. Gyönyörű könyv. Karácsonyra mindenkinek megveszemxD
2010. okt. 13. 17:02
7/13 anonim válasza:
amúgy utsó előtti voltam:)
2010. okt. 13. 17:02
8/13 zelinum válasza:
Jung Chang: Vadhattyúk (igaz történet, nagyon elgondolkodtató)
2010. okt. 19. 09:18
9/13 anonim válasza:
Mindenféle Wass Albert könyvet ajánlok. Mostanában én is elég sokat olvasok.
Illetve a Kramer kontra Kramer című könyvet mindenképp olvasd el ha még nem tetted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!