Véleményem Sirius Blackről?
Én is szeretem őket, ez a kedvenc számom:
Ja, amúgy a karaktert is a Harry Potterből, csak túl kevés szerepet kapoot, nagyon korán és hirtelen távozott el.
Pitonnal vagyok, bocs. Sirius egy önző, agresszív, felelőtlen alak volt és -sajnos- az is maradt.
Ezzel együtt az egyik legtragikusabb sorsú karakter a sorozatban:
- a vér szerinti családjával rühellték egymást
- sosem tudta meg, hogy az öccse megvilágosodott és átállt
- elárulták és megölték a választott családját
- 21 éves korában bekerült az Azkabanba. 12 év alatt csak túlélni tudott, fejlődni nem. Márpedig a huszonévesek még rengeteget fejlődnek szellemileg...
- ... és ez teljes mértékben látszik a későbbi viselkedésén is. Pl. ahogy Harry és James személye összecsúszik a tudatában. Ha engem kérdezel, részben ez okozta a halálát is: nem tudta meghozni azt a felelős döntést, hogy ül a seggén és kivár (bár tény, hogy Piton félig hasznos, csípős odaszólásai nem segítettek.)
Szóval attól függetlenül, hogy nem a szívem csücske, örültem volna, ha többet szerepel a könyvekben... és látja egy terapeuta.
(Ha meg akarsz ismerni valakit, meg, mit ki mit csinál a kiszolgáltatottakkal! Az Azkabani fogolyban Black az eszméletlen Piton fejét többször beleveri a Shrieking Shackbe vezető járat egyenetlen plafonjába... 🤦)
Semmi bajom vele,de nem lett a szivem csucske.
Talan mert nem tudtuk jobban megismerni.
Az elozohoz hasonloan en is inkabb Pitonnal vagyok.
"Pitonnal vagyok, bocs. Sirius egy önző, agresszív, felelőtlen alak volt és -sajnos- az is maradt."
Mert Piton nem. :DD
Én alapvetően nem bírom a Tekergőket. Úgy érzem, ezekbe a karakterekbe, akikről nem tudtunk meg túl sokat, sokan csak beleképzelnek plusz dolgokat, amiktől szimpi lesz, pedig valójában sehol semmi, hiszen nem is ismertük meg őket eléggé.
Szerintem az, ami kedvelhető benne, hogy bátor, és mindent feláldozna Harryért
Ami nem: felelőtlen, meggondolatlan,és úgy kezeli Harryt, mint James pici mását.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!