Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mondanátok a Bookdepositoryhoz...

Mondanátok a Bookdepositoryhoz hasonló oldalakat?

Figyelt kérdés

Most láttam, hogy bezárták az oldalt (mondjuk azt nem tudom, hogy ez végleges-e), de nagyon szerettem. Rengeteget könyv fent volt és a kiszállítás is ingyenes volt. Esetleg hasonló oldalakat tudnátok ajánlani?

Köszönöm előre is!

2023. jún. 10. 11:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Végleges.

Elvileg a blackwells.co.uk szállít ingyenesen + benne van az áfa is az áfa az árakban és normális. Saját tapasztalatom még nincs velük.

2023. jún. 10. 17:10
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
Librotrade (a legnagyobb magyar oldal)
2023. jún. 10. 20:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez a Librotrade csak nekem nem talál semmit, vagy tényleg gyalázatos a készletük? Ez lenne a legnagyobb magyar oldal?

Még Stephen Kingre sem adott SEMMI találatot a kereső.

De ahogy nézem, maga az oldal béna. Kiad egy könyvet, ha rákattintok egy műfajra. Viszont ha direkt megpróbálok rákeresni, nem talál semmit.

Azért egy oldal, ami a "legnagyobb magyar" használhatna olyan keresőt, amivel mondjuk meg is találod a készleten lévő könyveiket... Így elég gagyi a hatása.

Ha az irodalmon belül bald oldalt bejelölöm, hogy fantasy, kiad 5 könyvet, de még csak nem is egy sorozat, hanem valami Harry Potter tie-in, egy sorozat második része, egy másik negyedik része, stb.

Borzalmas ez az oldal. Hiába akarnék rendelni, ha egyszerűen SEMMIT nem lehet megtalálni rajta.

Kettes válaszoló, te esetleg ennek a cégnek dolgozol? Mert akkor légyszi, szólj a weboldal fejlesztőjének, hogy csinálja már meg normálisan, mert így hiába venne az ember bármit, senki nem fogja végigpörgetni az egész készletet, hogy megtalálja a konkrét könyvét.

2023. jún. 10. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!