Mit gondoltok Thomas Hardy: Egy tiszta nő című könyvéről?
Figyelt kérdés
Megéri elolvasni vagy nem???2010. okt. 11. 09:14
1/6 anonim válasza:
Szuper könyv, filmen is láttam, de a könyv sokkal romantikusabb, viszont a filmben sokkal jobb, mert Nastassja Kinski játszik benne és nagyon szép nő. A könyv kb arról szól hogy az igazán izgalmas dolgok a szép nőkkel történnek az életben. Van benne erőszak, boldogság, keserűség, romantika
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
Lehet h akkor majd hozzáfogok, csak még most charlotte bronte: villette című könyvét olvasom!
Majd utána:)
2010. okt. 11. 10:32
3/6 anonim válasza:
Épp most olvasom, már másodszorra. Nekem nagyon tetszik, rengeteg mondanivalója van,igazi klasszikus!
5/6 anonim válasza:
Pár hónapja olvastam ki, nagyon tetszett, pedig sok ismerősöm rossz véleményt mondott róla, de nekem tetszett:)
6/6 anonim válasza:
A bbc filmverziója sokkal jobb amúgy mint a Polanski, mert jobban visszaadja a könyvet.
Könyvben meg szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!