Miért nem tudom megváltoztatni a nevemet a wattpadon?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy próbálom átírni a nevemet, viszont nem engedi. Kér hozzá jelszót amit meg is adok (jó jelszót), azt írja ki, hogy megváltozott. Viszont egyáltalán nem írja át.
Mi lehet az oka? Volt már valakinek ilyen és ha igen, hogy oldotta meg?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2023. máj. 17. 11:01
1/8 anonim válasza:
Ha a felhasználónevedet akarod megváltoztatni, akkor ahhoz el kell telni 24 órának, mire átírják. Ez idő alatt nem leszel látható wattpeden, avagy ha van kint történeted, akkor addig nem tudják olvasni, és szerintem kommentelni/csillagozni se tudsz mások történeteit. (az utobbiban nem vagyok teljesen biztos.)
2/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen! Lehet ez áll a problémám mögött. 😅
2023. máj. 17. 15:01
3/8 anonim válasza:
Nekem így sem működött, próbáltam számítógépről, de még mindig ugyanaz a nevem.
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem sikerült.
2023. máj. 20. 05:58
5/8 anonim válasza:
Miután az új név és a jelszó beírása után a mentésre nyomok, nem ír semmit, hogy sikerült vagy nem, meddig várjak, a régi nevem látszik csak. Kellene valamit írnia?
6/8 A kérdező kommentje:
Várni kell.
Miután beírtad és elszeretnéd menteni, pár pillanatot várni kell. Utána látni fogd, hogy átírta-e. Ha nem, akkor nem megfelelő a név. Nekem pl.sokszor foglalt volt már. Vagy nem tudom... Esetleg olyat akartam bele tenni, amit nem fogad el pl. _
2023. máj. 20. 22:10
7/8 anonim válasza:
Ezt a jelet _ el kell, hogy fogadja, mert az én felhasználónevemben 3 ilyen vonalacska is van. Ha el fogadta a felhasználónevet, ami még nem foglalat, akkor 24 óra elteltével át fogja írni, addig inaktívvá válik a profilod.
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem átírta egyből, amikor egy másik nevet választottam.
Csak az volt a hiba, hogy gyorsan kattintottam utánna és nem vártam meg, hogy betöltse.
2023. máj. 21. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!