Szerintetek érdekelné az embereket egy kamionos mindennapjairól szóló könyv?
Nagyjából attól függ, hogyan van megírva. Lehetnek bármilyen jó sztorik, ha ponyva vagy átlagon aluli a fogalmazás.
De a téma engem érdekelne, nem sok ilyen van, érdekes lehet.
én olvastam már ilyet, mondjuk az nem konkrét ember életéről szólt, hanem egy régi cégről, nekem nagyon tetszett de nyilván a készítő(k) nem ma kezdték, és tudták hogy kell fogalmazni, meg képekkel feldobni :D [link] ez volt az a könyv, mondjuk nem angol szóval ajánlani nem tudom mert kétlem hogy sokan beszélnék a nyelvet, de valamelyik fórumon láttam hogy egy csávó hirdeti a könyvét amit ő írt, az ő 50 évéről, nem olvastam még de lehet megveszem hogy belenézzek [link]
szóval ja, vannak ilyesmik a piacon, de mit sem ér ha nem tudod hogy kell megírni :D Én a helyedben inkább összeszedném amit akarok mondani, és elmennék egy olyanhoz aki tudja is hogy kell ezt csinálni, és közösen megírni, pl Arnold Schwarzenegger életrajzi könyve is így készült, Schwarzi sztorizgatott a másik meg megfogalmazta, és baromi jó könyv lett, de maga Arnold írta volna akkor olyan bugyuta lett volna mint amit ő írt "A testépítés nagy enciklopédiája"- az se olyan rossz ha érdekel a téma de azért érződik az inkompetencia :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!