Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Scribd-ben csak regisztráció...

A Scribd-ben csak regisztrációval lehet keresni könyveket?

Figyelt kérdés

Mivel angolul van, nem tudom, hogyan lehetne oda regisztrálni.

Nem fizetős?

2023. máj. 9. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A keresés nem fizető, csak a letöltés. Havidíjas, az első hónap ingyenes és ha nem mondod vissza, a többit leemelik a kártyádról.
2023. máj. 9. 11:23
 2/4 A kérdező kommentje:

Értem. Akkor ez felejtős.

Köszönöm szépen

2023. máj. 9. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Scrid-en van külön Book és Documents kategória, viszont a Document-nél vannak felhasználók által feltöltött könyvek is.

Abban még rendszert nem kaptam, hogy minek a letöltéseért mit kell csinálni, de a dokumentumok esetében legtöbbször elég 1-5 dokumentumot feltölteni az oldalra, mikor letöltenél.

A Sign in opció Sign up részével tudsz bejelentkezni Google-el, Facebook-al vagy simán e-mail címmel. Szerintem ne kösd össze más fiókkal, simán csak e-mail címmel csinálj fiókot.

Viszonylag gyakran dobigálja fel, hogy próbáld ki 30 napig ingyen, fizess elő rá, stb, de ha épp nem feltétel a letöltéshez, x-eld ki.

2023. máj. 9. 12:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Első hónap ingyenes, akkor letöltheted őket, ezt az egy hónapot töltsd kereséssel és letöltéssel. A forduló napot jegyezd meg, mert még előtte le kell mondanod vagy szüneteltetned, különben levonja.
máj. 26. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!