Melyik Star wars könyveket ajanljatok?
Figyelt kérdés
A párom nagyon rákapott mostanában a Star wars univerzumra, végignézte az összes sorozatot, most nézi újra a filmeket. Szeretném meglepni pár könyvvel is.2023. máj. 8. 20:20
1/5 anonim válasza:
A Darth Bane trilógiát nagyon ajánlom, én minden sorát élveztem
2/5 anonim válasza:
A high republic trilógiából a Jedik fényét, Viharfellegeket és Csillaghullást. Ezenkívül az egyik kedvencem a Dokku az elveszett jedi és az Új hajnal. A mester és tanítványa valamint a sötét tanítvány pedig jó csavarokat tartalmaz.
3/5 anonim válasza:
-Darth Bane-trilógia
-Darth Plagueis
-A Jedik fénye
-Fenyegető sötétség
-Viharfellegek
-Csillaghullás
-Dooku-Az elveszett Jedi
-Padavan
-Mester és tanítványa
-Testvériség
-Sötét tanítvány
-Ahsoka
-Elveszett csillagok
-Thrawn
-Leia, az Alderaan hercegnője
-Bizonyos szemszögből
-A Birodalom visszavág - Bizonyos szemszögből
-Az Erő nyomában
-Vérvonal
-A Sithek árnyéka
Nálam ezek a könyvek állnak a toplistában Star Wars terén.
4/5 anonim válasza:
Bane Triológia a legjobb az összes SW könyv között, tehát azt érdemes elolvasni, meg iszonyatosan jó betekintést nyersz a Sithekhez. A Darth Plagueis se volt rossz, de szerintem fényévekkel rosszabb volt Bane-nél, de egyszer el lehet olvasni, és akkor legalább a Baljós Árnyakhoz hozzáad egy hatalmas pluszt. Ezen kívül ami szerintem a legjobbak között van az X-Szárnyúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!