Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyveket ajánlotok?

Milyen könyveket ajánlotok?

Figyelt kérdés
Valami olyasmi lenne jó, ami japán/kínai/koreai, és regény, mint például Battle Royale, Mo Dao Zu Shi, stb. Tudtok ilyen könyveket? A műfaja mindegy

2023. máj. 8. 17:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A battle royale és a mo dao zu shi között azért elég nagy a műfajbeli szakadék😅😅

A mo dao zu shi írójának van egy másik sorozata is amit érdemes elolvasni, de a személyes kedvenc kelet-ázsiai könyvem ez:

[link]

2023. máj. 9. 01:04
 2/8 D-Mano ***** válasza:
100%

1)

Natsuo Kirino: Kín - nagyon szeretem én is azt a könyvet.

2023. máj. 9. 07:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Murakami Haruki könyvei
2023. máj. 13. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
illetve ha csak annyi a lényeg hogy japánban játszódjon japán karakterekkel, akkor t. o. teas könyvei is egész jók
2023. máj. 13. 21:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mivel írtad a Mo Dao Zu Shi-t is, én ajánlanám Az égi hivatalnok áldása c. könyvet.
2023. jún. 5. 17:17
 6/8 A kérdező kommentje:
5-ös: Olvastam, nagyon jó könyvsorozat!
2023. jún. 5. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok! Igen nagyon jó!😀 Kár hogy nem készült több. Meg eszembe jutott még egy könyv is, Rou Bao Bu Chi Rou :

The Husky and His White Cat Shizun 1. - A Husky és az ő fehér macska mestere, már előrendelhető. Július végén fog megjelenni. Én biztos el fogom olvasni azt is.

2023. jún. 7. 16:07
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 Már nagyon várom:)
2023. jún. 7. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!