Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mondanátok véleményt a regénye...

Mondanátok véleményt a regényemről?

Figyelt kérdés

Sokan kommentelték már, hogy az elején kicsit meg vannak zavarodva, és érdekel, hogy ez pontosan mennyire zavaró olvasás szempontjából. Ha nagyon az, esetleg tudtok tanácsokat adni, hogyan tehetném kevésbé zavaróvá?

Egy urban fantasyról van szó, amiben enemies-to-lovers szerelmi szál van két fiú közt (csak azért írom le, mert nem tudom, kit mennyire zavar az ilyen). Főként egy kutatás lesz a fő történet, amolyan biosz keveredik a mágiával stílusban.

(Az első fejezet linkjét hagyom itt, ha téged zavarnak a karaktermontázsok, ne lépj visszafelé!)

[link]

2023. ápr. 27. 13:54
 1/8 anonim ***** válasza:
9%
Be lehet fejezni az ingyenreklámot az oldalon! Senki sem kíváncsi a regényedre! Hagyd abba a reklámozást!
2023. ápr. 27. 14:04
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Vegyel be nyugtatot 1-es
2023. ápr. 27. 14:17
 3/8 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem egész jól írsz.

Tetszik a téma, látszik, hogy sokat dolgoztál vele.

Nem olvastam el teljesen, csak az elejét. Ami feltűnt az az, hogy kevered a jelent a múlt idővel.

Próbáld csak az egyiket használni.

2023. ápr. 28. 12:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért erre nagyon oda szoktam figyelni. Most végigolvastam a teljes első fejezetet, de nem találtam olyan helyet, ahol keverném. Tudsz írni, kérlek egy példát akár privátban, hogy hol láttad ezt? Elég csak a jelenetet említeni, és akkor át tudom nézni.
2023. ápr. 28. 14:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy-hogy meg vannak zavarodva? Mi zavarja őket?

45 éves nőként kattintottam, mondom hadd vihogjak egy kicsit lefekvés előtt a béna "írón", de végigolvastam, és elnézést kérek tőled, ezért igyekszem, hogy ne legyek előítéletes, mert csúnyán lukra futottam - nagyon jól írsz, érdekesek a karakterek, lendületes a szöveg, rendben van a helyesírás is, kíváncsivá tettél, hogy mi lesz a folytatás. :)

2023. ápr. 28. 23:59
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen ^^

Az elején a főszereplő ugye még nincs tisztában azzal, hogy mi folyik körülötte, és sok olyan kommentet kaptam, amiben azt írták, hogy azt sem tudják, hol áll a fejük, mert ugyanúgy össze vannak zavarodva, mint a főszereplő, én meg nem tudtam, hogy most ez jó vagy rossz dolog-e.

2023. ápr. 29. 10:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

De hát nem ez a lényege, hogy a főszereplővel együtt "nyomozza" ki az olvasó, mi ez az egész, mi történik vele? Szerintem ezt vedd dicséretnek, aki meg nem érti, az mit vár? Lábjegyzetben megmagyarázod a 3. oldalon, hogy mi volt ez a történés a 2 fiú között? Ügyes vagy, csak így tovább! :)

Annyi éves vagy, amennyi a wattapad accountodban a szám vagy régebben regisztráltál? :)

2023. ápr. 29. 11:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Az akkor volt, amikor elkezdtem használni még 3, lassan 4 éve. De regisztrálni még régebben regisztráltam, csak sokáig nem nagyon használtam, mert nem mertem kitenni semmit.
2023. ápr. 29. 16:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!