Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek Stephen King jó író?

Szerintetek Stephen King jó író?

Figyelt kérdés
Bevallom későn, 40 után kezdem magamnak felfedezni, mert eddig azt hittem, hogy durva horror minden könyve, amit nem szeretek. Tudom, hogy vannak ijesztő dolgok, most az Az-t olvasom, és tetszik az egész. SZerintem túlmutatnak a sztorik a horrortörténeteken, mögöttes értelmezése is van.
2023. ápr. 26. 14:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az a következő, amit el akarok olvasni.
2023. ápr. 28. 12:53
 12/13 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem igen, én szeretem a könyveit. Tetszik a fantáziája, a stílusa, a választékos témái. Szeretem a hosszú, részletekbe menő könyveket, így nekem nem gond, hogy bő lére ereszti a mondandóját.

Eddig csak egy tetszett tőle kevésbé, A tűzgyújtó, a többi viszont, amit olvaszam, mind nagyon megfogott.

2023. ápr. 29. 21:20
 13/13 anonim válasza:

14-15 éves korom óta olvasom, úgy emlékszem, a Carrie volt tőle az első könyvem, személy szerint nagyon szeretem. Nem őt magát, mint írót, mert egyébként is imádtam/imádok olvasni, csak az Egri Csillagokat egy nyár alatt kiolvastam annak idején vagy négyszer, a Pál utcai fiúkat meg egyetlen hétvége alatt kivégeztem :D

Nekem az általa megteremtett világok tetszenek. A Végítélet, példának okáért... Amikor az emberiség majdhogynem 99%-a belehal egy elszabadult betegségbe és igyekeznek új társadalmat teremteni. Bár, szó, mi szó, oda gyakorlatilag már soknak gondoltam a jó és rossz oldalt, maga a könyv akkor is fene érdekes lett volna, ha simán egy új társadalom megalapítását vette volna górcső alá. Amikor az emberek szabadon fosztogatnak és tesznek, amit csak szeretnének, mert voltaképp senki és semmi se állja az útjukat...

Nem tudom, a Búra alatt című könyvét mikor írta (véleményem szerint pár éve), de az nem lett valami nagy durranás, szóval igen, én se ugrálok az új könyveiért. A Minél véresebbet is elkezdtem tőle olvasni, de egyelőre az se valami nagy durranás. Mintha kissé ügyetlenül bánna a modern kütyüs világgal...

2023. máj. 8. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!