Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha valakit blockolok Wattpaden...

Ha valakit blockolok Wattpaden még láthatják a story-jaimat?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 24. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
persze, az illető kijelentkezik a fiókjából és akkor látja
2023. ápr. 24. 14:58
 2/7 A kérdező kommentje:
De ha a profilon marad akkor nem?
2023. ápr. 24. 15:00
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Akkor nem, valami olyan üzenetet kap hogy a profil / történet nem létezik
2023. ápr. 24. 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Sajnos nem vagyok tisztában a Wattpad által biztosított adatvédelmi lehetőségekkel, azonban ha egy történet nyilvános, akkor azt simán meg lehet tekinteni úgy, hogy kijelentkezik a profilból. Viszont ha privátra lehet állítani, akkor jellemzően nem.
2023. ápr. 24. 15:30
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Persze, ha kilép, akkor simán látja, főleg, ha nyilvános
2023. ápr. 24. 16:08
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Ha tiltasz valakit, a történeteidet ugyanúgy látja, csak a profilodra nem tud rámenni, nem tud kommentelni, és csillagozni sem (utóbbiban vagyok egyedül bizonytalan). Engem tiltottak már páran, úgyhogy ezt tapasztalatból mondom.
2023. ápr. 24. 17:03
 7/7 anonim ***** válasza:

A profilról keresztül nem, de ha okos könnyedén megoldja.

Kijelentkezik, beírja böngészőbe a felhasználó neved vagy a sztori címét és már olvashatha is. Annyi, hogy kommentelni, csillaagozni és repoltolni nem tud (ha netalantán koppintott sztori (minden hátsó szándék nélkül)) Vagy csinál egy újat és minden meg van oldva.

2023. ápr. 25. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!