Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek Stephen King "The...

Szerintetek Stephen King "The shining" vagy "Pet sematary" című könyve jobb?

Figyelt kérdés
Miért?

2023. ápr. 19. 15:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én A ragyogást valamivel jobban szeretem, talán az atmoszféra miatt, szeretem az ilyen összezárt helyzeteket (legalábbis könyvben, a valóságban nem jönne be).
2023. ápr. 23. 20:07
 12/19 anonim válasza:
En csak a kedvencek temetőjét olvastam, de őszintén többet vártam mert mindenkitől azt hallottam hogy milyen durva meg ilyenek, viszont tetszett csak hiányérzetem volt picit vele
2023. ápr. 23. 23:09
 13/19 anonim ***** válasza:

Mindkettőt csak filmből ismerem. A Ragyogásnak már az alapja értelmetlen számomra és világhír ellenére határozottan nem tetszett. S még az Álom Doktor sem, azon elaludtam és ez nálam ritka. Egy ismerősöm szerint így ne is próbálkozzak a könyvekkel.

A kedvenceken viszont gondolkodok, mert szerintem a két különböző film között félúton volna a valóság. A második film feeling-je és lélektana jobb, viszont szöges ellentétben pont a horrort hagyta ki. Míg a régi film értelme kevés és kicsit elborult horror lett.

2023. ápr. 28. 08:52
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
Az, hogy a ragyogás filmben nem tetszett, semmit nem jelent, mert a könyvtől annyira eltér, hogy pont az értelme, lényege tűnik el.
2023. ápr. 28. 13:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek Pixie-vel. A könyv sokkal jobb. Jack Nicholson teljesen más milyen Jack Torrance-t alakít, mint amilyennek King megírta a karaktert.
2023. ápr. 28. 13:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen Nicholson alakításában kevésbé jön át az eltaposhatósága ,meg a gyenge karaktere, mert Nicholson túl alfa .
2023. ápr. 28. 14:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Meg a másik az, hogy a könyvben szép lassan őrül meg, ami a személyiségét, jellemét tekintve nem is meglepő. A filmben viszont már mintha eleve őrült lenne.
2023. ápr. 28. 17:07
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Nicholson civilben se százas szerintem :D
2023. ápr. 28. 19:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Kedvencek temetője
2023. máj. 16. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!