Kinek mi tetszik egy jó könyvben?
Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 19:44
2/4 anonim válasza:
nálam 2 dolog fontos:
1) Az írásmód.
2) A téma. Amit az író közölni akar. Ez talán még fontosabb.
Olyannyira, hogy most épp a Viskó c. könyvet olvasom, és maga a könyv, mint írás, számomra baromira élvezhetetlen. A leírások, a párbeszédek, a könyv logikája... Nem tetszik. Viszont az alapötlet baromi jó, és olyan kérdéseket válaszol meg, amelyekre már 6 éves korom óta keresem a választ. Úgyhogy már-már elfelejtem, hogy az író milyen pocsékul rakta össze a művét:)
De ilyenek például a Dan Brown könyvek. Ponyvaregényeket ír, de olyan intelligens módon, hogy szinte észre sem veszem:)
3/4 vezerdinka válasza:
én a Robin Cook könyveket olvasom most. imádom a krimit, mert bármilyen hosszú is legyen a könyv, eddig a leghosszabb is max. 3 napig tartott. az tetszik ezekben, hogy nem tudom letenni őket. vagy tudod, hogy mi történik, de nem tudod, ki teszi vagy fordítva. mondjuk az utolsó (idegen test) nem volt annyira fordulatos, végig tudtál mindenről, de a többit tudom ajánlani. utána pedig váltok Agatha Christie-re:) - ha érdekelnek a krimik, tényleg csak ajánlani tudom!
4/4 anonim válasza:
Én azokat a részeket szeretem leginkább a könyvekben, amik elgondolkoztatnak. Amiknél le kell tennem a könyvet és elgondolkoznom azon, hogy milyen igaza vagy éppen mennyire nincs igaza. Szeretek filozofálni :) Stephen King könyveket IMÁDOM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!