Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Keresek olyan romantikus...

Keresek olyan romantikus könyvet, amiben a főszereplő csaj sportol, és izmos?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne, hogy egy ilyen "fiús" tulajdonság gátolja-e a párkeresésben

2023. ápr. 10. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Magyarul semmi ilyesmiről nem tudok, végeztem egy gyors keresést Amazonon és Goodreads-en, de nem sok sikerrel.

Beszélgettem már a témáról gyúrós csajokkal a konditeremben, és szinte mindegyiküknek gyúrós pasija van, a többiek félnek vagy undorodnak tőlük. Úgy általában a közvélemény szerint egy nő ne legyen izmos, mert az fúj. Engem sokkal inkább taszít a véznaság vagy a kövérség, de hát az átlagember hülye.

2023. ápr. 14. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
36%
Akkor az már nem lesz romantikus.
2023. ápr. 15. 13:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
1: Ezt a tévhitüket szívesem eloszlatnám. Nekem szinte csak az izmosabb nők tetszettek mindig (nem a brutál eresre gyúrt, férfiasan izmosak, hanem akiknek funkcionális, esztétikus izomzatuk van), a vézna vagy a dagi nők nem tudnak lázba hozni, de azok se, akiknek "átlagosan puhány" testük van. Pedig nem gyúrok. Kimondottan irritál, amikor ezekkel a baromságokkal jönnek, hogy "a nő attól szép, hogy gyenge, izomtalan." Persze ízlések és pofonok.
2023. máj. 3. 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
#3: Ez pont olyan hülyeség, mint hogy "egy IGAZI nőnek csak hosszú haja lehet".
2023. máj. 3. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!