Másnak is ezt csinálja a Wattpad?
Nyár óta írom a regényem, már a 23. fejezetnél járok, és most a Wattpad azt csinálja, hogy ha írok egy fejezetet gondolat jellel írom a párbeszédeket (–), és a Wattpad pedig árírja kötőjellé (-), és ha ez még nem lenne elég, akkor a bekezdéseknek hagyott helyet is kitörli, nem tudom kijavítani, mert ha belemegyek a szerkeztésbe, akkor nekem normálisan jelzi, de ha belemegyek a regénybe olvasóként, akkor pedig olyan, mintha hülye lennék, és nem tudnék írni. Mit lehet tenni ezzel kapcsolatban?
(Mostmár úgy jelzi az összes fejezetet, nem csak az újabbakat, de eddig ezzel nekem nem volt problémám).
Én wordből másolom át a dolgokat, és eddig csak a középre és jobb oldalra igazítást kellett újracsinálnom.
Akkor szokta még ezt csinálni, amikor wattpadon elmented a fejezetet vagy előnézetbe megnézed, hogy hogyan is nézne ki.
Ha nektek nem baj légyszi elolvashatom a történeteket amiket írtok?
Tudom kicsit furán hangzik,de kifogytam az olvasni valóból s semmi jó történetett nem találok mostanában wattpadon...
Az én regényem egy romantikus, leszbikus párkapcsolaról szól, fanfiction Jayla Walton-ról (nem annyira ismert ez a lány), a regényt még írom, dolgozom rajta és kezdő vagyok, szóval nem lesz tökéletes, itt a link hozzá:
Mint írtad kezdő vagy, ezért se szeretnélek megbántani, de bőven akadnak benne hibák, amik még javíthatók.
Példaként:
Abban a kevéske, körülbelül 50 szavas fülszövegben elég súlyos szóismétlés szerepel. Tudom, fülszöveget a legnehezebb írni, viszont ötször szerepel benne a ,,Lana" név, ami a teljes szöveg 10%-a.
Mivel nem kértél véleményt, ezért nem mondom a többit, de privátban szívesen megírom, ha gondolod. :)
Köszönöm szépen a figyelmeztetést, próbálok fejlődni, és már lassan egy éve írom ezt a regényt, szóval remélem, hogy sikerülni fog nem elrontani az egészet, de már vannak ötleteim, hogy a jövőben milyen témájú történeteket szeretnék írni, és azok biztosan nem fanfictionok lesznek, mert azt vettem észre, hogy a fanfictiont nehezebb megírni, másnak is könnyebb saját maga által alkotott szereplőket alkalmazni?
Szívesen, és sok sikert a továbbiakhoz! Ne feledd, senki se a csúcson kezdi, minden adandó alkalommal, amikor írsz fejlődni fogsz! ^^
Egyébként a kérdésre válaszolva szerintem fanfictiont sokkal nehezebb írni, bár nem mindenki van vele így. Igazából, ha nem akarsz karakterhű lenni, akkor könnyebb dolgod van (itt most személyiségre értem) Sokan nem azok, ami nem is annyira gond, hiszen azért ff., mert nem kötelező követni az eredeti alapot.
Viszont én szeretek karakterhű lenni, ezért se nyúltam hozzá, már hónap óta a sajátomhoz. Inkább folytattam az original regényeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!