Hol lehet találni információt egy könyv magyar nyelven való megjelenésének időpontjáról?
Figyelt kérdés
Hol tudnék utánanézni, hogy van-e már valami hír vagy esetleg konkrét időpont arról, hogy egy könyvet mikor fognak lefordítani?
Laura Kneidl "Ne érints meg" c. Könyvének a 2. Részéről lenne szó, úgy láttam, hogy magyar fordítás még nincs, az eredeti nyelv pedig német, amiben ilyen szinten még nem vagyok sajnos.
Köszönöm előre is, ha valaki tud segíteni!
2023. márc. 31. 22:08
1/3 anonim válasza:
Én a helyedben azt csinálnám, hogy megnézném az első rész melyik kiadó gondozásában jelent meg, és írnék nekik egy elektronikus levelet.
3/3 A kérdező kommentje:
Jaj de jó, nagyon szépen köszönöm!!
2023. ápr. 1. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!