Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hasznos holmik, vagy Tom...

Hasznos holmik, vagy Tom Gordon segíts!?

Figyelt kérdés
Van egy 20%-os kuponom a libribe,ezt a kettőt néztem ki. Ti melyik ajánljátok ? Előre is köszi : )
2010. okt. 7. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
hasznos holmikat én filmen láttam, hát ritka unalmas lett, nem tudom milyen lehet a könyv, az ilyen "gonosz erő"-s. a tom gordon-t olvastam, ott egy kislány kószál az erdőben, az tetszett, már többször is újraolvastam.
2010. okt. 7. 19:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Én csak a Tom Gordon segíts-et olvastam, de az tetszett. Amúgy a többi Stephen Kingért nem vagyok oda, de ez jó volt szerintem. :)
2010. okt. 7. 20:26
 3/7 anonim válasza:
Én már nagyon sok King könyvet olvastam, és nálam a Hasznos holmik bent van a Top 3-ban.
2010. okt. 9. 19:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat : ) Végül a Hasznos holmik lett a befutó, most még az Az-t olvasom , de ha végeztem vele egyből elkezdem az újat. :)
2010. okt. 9. 22:02
 5/7 A kérdező kommentje:

@utolsó: elárdulnád a top hármadat ? kíváncsi lettem :D

Nállam :

1. A ragyogás

2. Az

3. Carrie

2010. okt. 9. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves első válaszoló, a Stephen King filmek SZAROK. Ezt így nemes egyszerűséggel kijelentem neked. Viszont a könyvek iszonyatosan jók.

A kérdezőnek: HASZNOS HOLMIK. Baromi jó az a könyv:) Rengetek SK könyvet olvastam már és ez tényleg az egyik legjobb. Bár nekem a vége annyira nem tetszett, nagyobb leszámolásra számítottam. Az Az nekem NAGYON nem tetszett. Az én TOP 3-am:

1. Tóparti kísértetek

2. Ragyogás

3. Halálos árnyék

2010. okt. 11. 19:44
 7/7 A kérdező kommentje:
@előző: Nekem elvették a kedvemet a Tóparti kísértetektől. Sokan írták ,hogy nagyon-nagyon-nagyon lassú és ,hogy csak a nagyon türelmes emberek kezdjék el. Leírnád, hogy miért tetszett ? Érdemes elolvasni?
2010. okt. 11. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!