Bohumil Hrabal-hoz hasonló írók, könyv ajándékba?
Figyelt kérdés
Paromnak szeretnek konyvet adni ajandekba, viszont nem tudom mit. Nem olyan regota vagyunk egyutt, igy nem tudom melyik konyvek vannak meg neki szoval eleg nehez, ajandekutalvanyt meg nem szeretnek neki adni mert az szerintem nem olyan szemelyes. Mostanaban Bohumil Hrabalt olvas es imadja, egyszeruen ra van kattanva. A felkapottabbakat mar olvasta, illetve sok helikon zsebkonyvet is. Van ehhez hasonlo kaliberu konyv otletetek esetleg, ebben a stilusban hasonlo, vagy akar Hrabaltol is? En annyira nem ismerem, a Sörgyári capricciot, Őfelsége pincére voltam és a Szigorúan ellenőrzött vonatokat biztosan olvasta, meg egy olyat ami egy mondatbol all az egesz konyv, a cimet nem tudom sajnos. Koszonom szepen elore is!2023. márc. 20. 20:52
1/4 A kérdező kommentje:
Azt nem irtam, de 22 eves ferfinak lenne az ajandek:)
2023. márc. 20. 20:58
2/4 anonim válasza:
Az "egy mondatos könyv" a Táncórák idősebbeknek és haladóknak.
Vegyél neki Jaroslav Hasek, vagy Karel Capek könyvet! Vagy esetleg Boris Viant.
4/4 A kérdező kommentje:
Esetleg Karel Capek - Zsebtörténetek?
2023. márc. 27. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!