Melyik a világ legdurvább könyve?
Figyelt kérdés
legbetegebb, legkegyetlenebb, legsokkolóbb2023. márc. 15. 19:51
1/13 anonim válasza:
A bucimacik kalandjai nyihaha országban. Az rettentően durva!
3/13 anonim válasza:
Ha hentai is számít, akkor az amelyiknek a borítója az a rovaros nekrofíliás. Az nhentai kódját fejből nem tudom, de eléggé ismert.
4/13 A kérdező kommentje:
Kegyetlen alatt inkább kínzás, gyilkosság stbt értettem, de kinek mi a kegyetlen.
2023. márc. 15. 20:22
6/13 anonim válasza:
Bret Easton Ellis-Amerikai psycho
Shaun Hutson-Árnyak a belső pokolból
Robert Ketchum-A szomszéd lány
7/13 anonim válasza:
Apollinaire: Tizenegyezer vesszőcsapás (De Sade márkiról)
Én rajongok a könyvekért, de ezt a könyvet zokszó nélkül téptem volna szét, sőt akár fel is gyújtottam volna. Már nem emlékszem, mit tettem a példányommal, de azt hiszem kidobhattam. Erre a könyvre kár pazarolni a papírt, és a nyomdai tintát. Egyszerűen gyomorforgatóan szörnyű.
8/13 anonim válasza:
7es
Az egy zseniális könyv,és nem a márkiról szól.
De Sade Márkitól a Szodoma 120 napja is súlyosabb annál.
9/13 anonim válasza:
De Sade márki kB bármelyik könyve eléggé sokkoló és durva.
De ha valami modernre vágysz, akkor Nick Cutter: A falka. Elég képszerűen van megírva, sok benne a body-horror, és mentálisan is felkavaró.
10/13 anonim válasza:
Biblia. Durván beteg történetei vannak. Ha sima novellák lennének, 18 karikás lenne az egész, de így erkölcsi iránytű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!