Melyik Jules Verne/Verne Gyula legjobb írása az életművéből?
Figyelt kérdés
2023. márc. 10. 11:57
1/10 anonim válasza:
Nekem az Utazás a Föld Középpontja felé a nagy kedvencem.
2/10 anonim válasza:
Grant Kapitány gyermekei, illetve a Nemo kapitány a kedvenceim tőle.
Hogy melyik lenne a legjobb írása? Szerencsére annyi jó regényt írt, hogy mindenki kiválaszthatja magának a sajátját!
3/10 anonim válasza:
Nekem az Észak Dél ellen és a Makacs Keraban.
A legjobb írása? Szerintem mindenkinek más.
4/10 anonim válasza:
Én a Sándor Mátyást szerettem a legjobban. De nyilván mindenkinek változó
5/10 Paczalos István válasza:
Gyerekként a Rejtelmes sziget, később a Grant kapitány gyermekei, idősebben a Sándor Mátyás ami nagyon tetszik. Az ember ízlése is folyamatosan változik ahogy egyre idősebb lesz. 18 évesen el se tudtam volna képzelni, hogy valaha elolvasom a Csendes Dont, most viszont az egyik kedvenc könyvem
6/10 anonim válasza:
Nekem a rejtelmes sziget nagyon tetszett tizenéves koromban.
7/10 anonim válasza:
Nincs "legjobb" ahogy itt is látod. Zseniális látnok volt, általában elég jól belepancsolt. Verne azért is különleges, mert műfajokat teremtett, Nemo kalandjaival, a holdutazás történetével vagy Robur utazásaival vagy akár az "5 hét léghajón" regénnyel (ezzel robbant be az ismertségbe)
8/10 anonim válasza:
Én kitaláltam azt, hogy elolvasom az összeset. Remek szórakozás volt, nem bántam meg, neked is ajánlom, ha van időd. Verne kitűnő látnok+mérnök+földrajztudós+... volt, a regényei olvasása visszavezetnek egy régi világba, ami sokkal izgalmasabb volt, mint ma élni. Persze a pozitív hősök szinte mindig franciák, és a negatívak sokszor angolok, de ez talán megbocsátható. Kedvencem nekem is a Rejtelmes sziget + Nemo kapitány + Grant kapitány gyermekei volt.
9/10 Kustany válasza:
Nekem a Sándor Mátyás, a Grant kapitány gyermekei és a Sztrogoff Mihály volt a kedvencem.
10/10 anonim válasza:
Nekem a 15 éves kapitány is nagyon tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!