Milyen könyveket ajánlotok?
Az elmúlt időben kiolvastam a Budapesti Tavaszt Karinthy Ferenctől, és Ken Follett-től a Kulcs a Manderley házhozt és a Vadmacskákat. Szeretem a történelmi regényeket, főleg amik a huszadik században játszanak. Talán ezen kívül még érdekel a közlekedés is, viszont ezeken kívül is bármire nyitott vagyok ami igazán jó.
Ti mit ajánlanátok folytatásként?
Ha a XX.századi történelmet szereted, akkor esetleg érdemes megpróbálnod Leon Uris könyveit, pl. Exodus, A királynő törvényszéke, Armageddon, Mila 18, Mitla-szoros, Meghalsz tengerész.
Ezek hűségesek a történelemhez, de nem száraz tényeket írnak le.
Ha jobban tetszenek a Ken Follett-hez hasonló kitalált kémtörténetek, akkor ajánlom még tőle a Tű a szénakalban-t vagy Robert Ludlum könyveit. Én szeretem Frederick Forsyth-tól az Ikont, a Sakál napját vagy az Odessa-ügyiratot is, de ilyen témában nekem nagy kedvencem Glenn Meade Hófarkas és a Brandenburg című könyve.
Ezeken kívül még tetszett Robert Harristől a Sztálin élt, Sztálin él, Sztálin élni fog! és most készülök elolvasni a Führer-napot és az Enigmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!