Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Wattpadot ki mennyire ismeri?...

Wattpadot ki mennyire ismeri? Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Elvileg részekre, vagy fejezetekre (partokra) lehet bontani a könyvedet, de én nem találom, hogy lehet. Az gondolom a fejezeteket jelenti, ugye? Tudja valaki, hol található?

Másik kérdésem, hogy hogyan lehet befejezettként megjelölni a könyvet? Jelenleg úgy van kiírva, hogy ongoing, azaz még írás alatt.

2023. márc. 3. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1) Write => My stories - a végén a narancssárga continue writing, ki nyilat lenyitod, ott mutatja: új fejezet

2) Megkeresed azt a sztorit, amit befejeznél, a képre rákattintasz. Látod a Bővebben-Tartalom jegyzék-Story notes álasztásokat (Ja, itt is lehet új fejezetet kezdeni)

Kattintasz a Bővebben-re, alul van story status, ott bejelölöd az ON-t. És kész.

2023. márc. 3. 15:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2023. márc. 3. 15:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Azok a kitüntetések az olvasmánynál mit jelentenek? Mellé van írva, hogy #1 lélek, de van, akinek több is van.
2023. márc. 3. 15:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem jelentenek semmit. Random a címkéket számolja/jelöli. Volt olyan, hogy frissen írt novellámra, amit még alig láttak írta, hogy például #1 romantika

Van olyan író, aki ezeket kiírja a sztorijához, de hidd el nekem: NINCS jelentősége. Legfeljebb az egodat simogatja.

2023. márc. 3. 16:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen! :(
2023. márc. 3. 16:32
 6/6 A kérdező kommentje:

:)

Bocs a szomorú fejért. XD

2023. márc. 3. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!