Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasásnak megfelel az adott...

Olvasásnak megfelel az adott könyv PDF változata is?

Figyelt kérdés

Ugyan olyan jó az is igaz? pl most elkezdtem: Jean-Francois Marmion - A hülyeség pszichológiája

Idén azt a tervet tűztem ki magam elött, hogy havi 2 könyvet elolvasok, ezek eddig PDF könyvek voltak, azok is jók,igaz?

2023. febr. 24. 15:22
 1/8 NTBS ***** válasza:
74%
Igen. Teljesen jó.
2023. febr. 24. 15:42
 2/8 anonim ***** válasza:
30%

Nem, a pdf nem olvasásra való, hanem nyomtatásra.

Az epub és a mobi a rendes e-book formátumok.

2023. febr. 24. 16:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ti használtok valami digitális olvasó eszközt vagy telefonon, gépen olvastok?
2023. febr. 24. 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:
21%

A kettesnek van igaza.

Az epub és mobi a képernyőd méretéhez igazodik. Nem kell nagyítgatni, meg húzogatni az oldalakat. Mindig jól látható és kényelmes. A PDF még mindig népszerű itthon, pedig baromi ormótlan, béne és kényelmetlen olvasásra. Ne szopasd magad vele.

Régebben telefonon olvastam, de már jó 7-8 éve van ebook olvasóm.

2023. febr. 24. 18:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A pdf éppenséggel olvasható, csak kényelmetlen. Én csak akkor olvasok pdf-ben bármit, ha nincs belőle ebook formátum.

Én tableten, e-olvasó applikációval olvasok könyveket. Majdnem olyan jó, mint egy e-olvasó.

2023. febr. 24. 18:30
 6/8 harebell ***** válasza:
86%
Oké, hogy más formátumok jobbak, de pdf-ből se mind kényelmetlen vagy nehézkes, amúgy meg a fő kérdésre válaszolva, persze, hogy olvasásnak számít :D Ha az a terv, hogy havi két könyv, szvsz teljesen mindegy, milyen formában és formátumban olvasod, ha neked úgy jó, senki nem fogja azt mondani, hogy nem teljesítetted a havi adagot, mert pdf könyv volt. A könyv az könyv.
2023. febr. 24. 19:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Myilván számít, de ha a kérdező rendszeresen akar olvasni, akkor jobbat teszünk neki, ha már most tudja, hogy hogyan kell leszállni a szopórollerről.

PDF-ből sem MIND kényelmetlen, de ez lutri. Közben meg egy epub meg mindig kényelmes.

2023. febr. 24. 20:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. febr. 25. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!