Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mondanátok lélektani könyveket...

Mondanátok lélektani könyveket ,amibe az elhagyatottsag ,magány érzése a fő téma ?

Figyelt kérdés
Nagyon mélyreható , lélektani könyvekre lennék kíváncsi . Klasszikusok,és kevésbé híres is jöhet :))

2023. febr. 20. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem mondanám kifejezetten lélektaninak, de több dologban gondolatébresztő, nekem egyik személyes kedvenc könyvem: J.R. Moehringer - Sutton

Egy valós személy fiktív élettörténetét mutatja be, egy bankrabló a főszereplő, aki lényegében próbál boldogulni az életben.

Tavaly olvastam másodjára, nem tartom kifejezetten izgalmas könyvnek, de egy-két fejezete eléggé emlékezetes.

2023. febr. 20. 22:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Rám nagyon hatott, mert akkor olyan állapotban voltam.

Jojo Moyes : Mielőtt megismertelek

Több része van, de csak az 1.-t érdemes ilyen szempontból olvasni...

Lehet, hogy láttad filmben, mert elég híres.

Téma: Fiatal, gazdag srác egy balesetben teljesen lebénul gerinctől lefelé. Öncsilkos akar lenni, csak hát fizikailag képtelen rá. Svájc -ban legálisan lehet jelentkezni, hogy "megölhessenek". De megígéri az anyjának, hogy (asszem) 6 hónap letelte után ha nem változik meg a világszemlélete, akkor tényleg el fog "menni"...

2023. febr. 20. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!