Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért nem emlékszem arra,...

Miért nem emlékszem arra, hogy mit olvastam?

Figyelt kérdés

Elkezdtem könyvet olvasni.

Egy évben max 1könyvet kiolvasok, szóval nem vagyok egy nagy könyv olvasó. Bár szeretnék többet olvasni.

Kérdés az, hogyan olvassak úgy, hogy meg is maradjon a fejemben az amit olvastam??

Vissza kell térnem többször egy mondatra, mert fel se fogtam mit olvasok, és közben a mondat is olyan idegen, mint ha most olvasnám először..

2023. febr. 14. 12:47
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
Ne mobilozz, internetezz annyit. Kitörli a rövid távú memóriát
2023. febr. 14. 12:58
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Ez nem mindig az olvasó hibája. Lehet, hogy amit olvasol, nem neked való. Van olyan könyv, ami maga elé szegez, nem tudod letenni. Viszont akad olyan is, amelynél elkalandoznak a gondolataid. Én az Alkonyattal voltam úgy, mint te, sokszor már nem tudtam, mit olvastam 2-3 oldallal előtte. Egy szóra se emlékeztem, mert fejben tök máshol jártam. Bár van, aki kifejezetten a romantikus tiniregényeket kedveli. Mindenkinél más.
2023. febr. 14. 15:28
 3/5 madi111 ***** válasza:
100%
Napi egy E vitamin tabletta javítja a memóriát. Jó még a ginzeng, a rozmaring és a kurkuma is. Esetleg a koffein.
2023. febr. 25. 13:11
 4/5 NTBS ***** válasza:
Csak a könyvre figyelj olvasás közben.
2023. márc. 8. 17:50
 5/5 Jazmin_12 ***** válasza:
Vezess olvasónaplót
2023. jún. 25. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!