1/7 anonim válasza:
Google: horror könyvek.
Szívesen.
2/7 anonim válasza:
Én Stephen King könyveit szeretem nagyon.
3/7 harebell válasza:
Ha nem ismered még mélyebben a műfajt, akkor érdemes lehet a klasszikusokkal kezdeni, rengeteg elérhető magyarul. Stephen King, Poe, vámpíros könyvek (Darren Shan, Anne Rice, Drakula könyvek) pl. De ha tudod, hogy milyen típusú érdekelne, (skandináv, sorozatgyilkosos, szörnyes, zombis, thriller, sci-fi) úgy könnyebb ajánlani. Sok kultikus horrorfilm is könyv alapján készült, szétnézhetsz azok között is.
4/7 anonim válasza:
Stephen King könyvei biztos horror.
Vavyan Fable: Kedves, mint egy kéjgyilkos.
Dean R. Koontz a másik horror író.
5/7 anonim válasza:
Én is ajánlom Stephen King könyveit, nagyon jók. Könnyed, izgalmas olvasmány tőle pl. a Tortúra, a Carrie vagy a Sorvadj el. A Kedvencek temetője nekem ijesztő volt nagyon, az is jó könyv, meg a novelláit is szeretem.
6/7 anonim válasza:
Lovecraft: Cthulhu hívása c. könyv, novellagyűjtemény.
7/7 anonim válasza:
Lovecraft szerintem is nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!