Legyen benne szexjelenet vagy sem? Ismertek jó Facebook csoportokat kezdő íróknak?
Rögtön két kérdésem is lenne, hátha tud valaki érdemben segíteni.
1: Legyen e szexjelenet egy olyan regényben, ami leginkább arról szól, hogy egy adott pár hogy próbál túljutni a társfüggősségen? Mindketten társfüggők, más más megközelítésben. A regény alapját az érzelmek adják, de írtam bele körülbelül három szexjelenetet is, és most nem vagyok biztos abban, hogy kellenek e bele, vagy maradjon ki, és tényleg csak az érzelmi vonalra fókuszáljon.
2: Ismertek esetleg olyan Facebookos csoportokat, ahol kezdő írók tudnak beszélgetni? Beléptem pár hónapja az Amatőr írók csoportba, de ahogy látom, nem túl nagy az aktivitás.
Nincs rálátásom a témára.
Olvasói oldalról viszont én azt látom, hogy ha a karakterek bemutatásához hozzáad valamit a szexjelenet (viselkedési forma pl.), akkor van értelme.
Ken Follettnél vannak ugye, de sem a karakterek, sem a történet szempontjából nem igazán van hozzáadott értékük.
Hrabalnál is előfordul, és ott árnyalódik a karakter (konkrétan emlékszem egy orál-jelenetre).... de ott is meglettünk volna nélküle. :D
Szóval OLVASÓI szemszögből azt mondom, csak akkor írj bele ágyjelenetet, ha az nem nagyon lóg ki. :)
Köszönöm a kommentet, igazán nagy segítség lett. :) Átgondolva úgy gondolom, talán egy ilyen jelenet is elég lehet. A férfi a regényben retteg attól, hogy elveszíti a nőt, ezért megpróbálja őt irányítani, ezt talán tök jól kifejezné egy szexjelenet pluszba, ahol az ő dominanciáján van a hangsúly.
Köszönöm még egyszer, tényleg segítettél. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!