Karakter nevek?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ezt nekem kellene kitalálnom de egyszerűen semmi ötletem. Valakinek nincs ötlete hogy mi legyen a főszereplőm pasijának a neve? Gitározik egy híres zenekarban és valami olyan név kéne ami jól hangzik.2023. febr. 3. 15:11
1/16 D-Mano válasza:
Tessék, ez egy női név generáló oldal. Biztosan van férfi névnek megfelelő változata is.
2/16 D-Mano válasza:
Ez pedig a férfi név generátor
3/16 anonim válasza:
Magyar vagy külföldi névre gondoltál?
4/16 anonim válasza:
Nézegess névlistkat, tök jó nevekre lehet bukkanni.
Ha angol nevét akarsz, akkor ráadásul egy csomó oldal van, ami téma alapján listát neveket - rocker baby names, posh baby names, vintage baby names, stb.
Magyarul az segíthet, ha annak az évnek a leggyakoribb neveit nézed meg, amikor a szereplő született, vannak 100-as listák.
5/16 anonim válasza:
Ferenc, János, Géza, Gyula, Miklós
6/16 A kérdező kommentje:
3-as jajj ezt el is felejtettem, igen külföldi névre gondoltam
2023. febr. 3. 16:27
7/16 anonim válasza:
Andy, Bryan, Carl, Charlie, Chris, Dale, David, Dominic, Dustin, Ed, Eric, George, Jack, Jake, James, Jeff, Joe, John, Josh, Justin, Kevin, Leo, Lewis, Lucas, Mark, Max, Mike, Miles, Matt, Nick, Paul, Phil, Richard, Stevie, Teddy, Thomas, Will, Zack
9/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!