Tudnatok esetleg ilyen konyvet ajanlani?
Figyelt kérdés
Nem tudom mennyire hulyeseg, amit irok, de van esetleg olyan konyv ami javitja/boviti a kommunikaciom, ertelmesen, szepen tudjak beszelni?☺️2023. febr. 1. 20:50
1/3 anonim válasza:
Bármilyen könyv ilyen, főleg a szépirodalom. Mindegy milyen könyvet olvasol jobban fogsz tudni kommunikálni
2/3 anonim válasza:
Nincs ilyen könyv, közben meg mind az. Hogy értem ezt?
Nincs egy darab olyan könyv, amit ha elolvasol, akkor hirtelen más leszel.
Viszont ha sokat olvasol, apránként fog segíteni.
3/3 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy az egy dolog, hogy olvasol YA kategóriájú könyveket (ha ezt szereted), de szerintem szépirodalmi jellegű könyveket olvass elsősorban, ha ez a cél. Nem azt mondom, hogy ugorj neki A kőszívű ember fiainak, még véletlenül sem, de számos olyan regény van napjainkban is, amik nem a régi klasszikus, több-kevésbé régi nyelvezetű könyvek, mégis kifejezéshasználatukban, fogalmazásukbban igényes, választékos szóhasználat jellemző rájuk, és építő jellegűen tud hatni. Nincs egy ilyen könyv, egyszerűen ilyeneket kellene válogatnod, és idővel érződni fog a hatása. Lehet, hogy csak 3 könyv után, lehet, hogy csak 10 könyv után, de idővel mindenképpen ki fog hatni a beszédstílusodra, fogalmazásodra az olvasás hatása, és minél többet olvasol, annál inkább fejlődni fogsz. Az a fontos, hogy ne átrohanj rajta, ne siettesd, hanem tényleg "olvasd, ízlelgesd". Nem kell hosszúnak lennie egy könyvnek, egyszerűen csak olvass minél gyakrabban könyveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!