Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnatok esetleg ilyen konyvet...

Tudnatok esetleg ilyen konyvet ajanlani?

Figyelt kérdés
Nem tudom mennyire hulyeseg, amit irok, de van esetleg olyan konyv ami javitja/boviti a kommunikaciom, ertelmesen, szepen tudjak beszelni?☺️

2023. febr. 1. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Bármilyen könyv ilyen, főleg a szépirodalom. Mindegy milyen könyvet olvasol jobban fogsz tudni kommunikálni
2023. febr. 1. 21:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen könyv, közben meg mind az. Hogy értem ezt?

Nincs egy darab olyan könyv, amit ha elolvasol, akkor hirtelen más leszel.

Viszont ha sokat olvasol, apránként fog segíteni.

2023. febr. 1. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám, hogy az egy dolog, hogy olvasol YA kategóriájú könyveket (ha ezt szereted), de szerintem szépirodalmi jellegű könyveket olvass elsősorban, ha ez a cél. Nem azt mondom, hogy ugorj neki A kőszívű ember fiainak, még véletlenül sem, de számos olyan regény van napjainkban is, amik nem a régi klasszikus, több-kevésbé régi nyelvezetű könyvek, mégis kifejezéshasználatukban, fogalmazásukbban igényes, választékos szóhasználat jellemző rájuk, és építő jellegűen tud hatni. Nincs egy ilyen könyv, egyszerűen ilyeneket kellene válogatnod, és idővel érződni fog a hatása. Lehet, hogy csak 3 könyv után, lehet, hogy csak 10 könyv után, de idővel mindenképpen ki fog hatni a beszédstílusodra, fogalmazásodra az olvasás hatása, és minél többet olvasol, annál inkább fejlődni fogsz. Az a fontos, hogy ne átrohanj rajta, ne siettesd, hanem tényleg "olvasd, ízlelgesd". Nem kell hosszúnak lennie egy könyvnek, egyszerűen csak olvass minél gyakrabban könyveket.
2023. febr. 3. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!