Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik az a könyv ami nagyon...

Melyik az a könyv ami nagyon megindított? Van olyan, ami valamiért nagyon emlékezetes számotokra?

Figyelt kérdés

Van olyan könyv ami nagy hatással volt rátok? Esetleg meghatódtatok, vagy ráébresztett titeket valamire? Vagy talán nem is tudjátok, hogy mi volt olyan jó benne, de valamiért nagyon megfogott titeket?

Kinek mi volt ez a könyv? Megírhatjátok azt is, hogy mi tetszett benne ;)

2023. jan. 30. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Eva Hornung: Kutyafiú

Oroszországban játszódik napjainkban, és egy kisfiúról szól, akit kóbor kutyák neveltek fel. Egyszerűn annyira súlyos volt az egész, hogy el sem tudtam egyszerre olvasni. pedig ha én nekiülök egy könyvnek, akkor végzek is vele, ezzel nem tudtam.

2023. jan. 30. 22:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Haylen Beck: Eltűntek

Elöször azt hittem, hogy a Lost: Eltűntek c. film könyve. Amikor elkezdtem olvasni, kiderült, hogy egy anyáról és két gyerekéről szól, akik átautózzák az amerikai sivatagot, majd megállítja a seriff és a két gyereket eltűntetik, majd ráfogják az anyára, hogy az anya ásta el a gyerekeit... Hát, megkönnyeztem, mert a végén jóra fordult minden.

2023. jan. 31. 03:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán Armando Lucas Correa két magyarra fordított konyve. Mindkettő a holokauszt idején játszódik, és családon keresztül mutatja be a szenvedett, h min mennek keresztül, h hányszor kell elszakadás szeretteiktol, újra és újra
2023. jan. 31. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Francine Rivers: Hang a szélben
2023. febr. 2. 18:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Az aranyember. Életem egyik legszebb kötelező olvasmánya volt. Az utolsó fejezeteknél végig sírtam az egészet.
2023. márc. 7. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!