Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A rukkola jobb vagy a moly?

A rukkola jobb vagy a moly?

Figyelt kérdés
2023. jan. 8. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Rukkola
2023. jan. 8. 12:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Miért?
2023. jan. 8. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Merőben más oldal a kettő, milyen értelemben keresed a "jobb"-at?

Én a molyt, mint közösségi oldalt kifejezetten szeretem. Sokkal tudatosabb olvasó és vásárló vagyok, mióta ott vezetek mindent.

2023. jan. 8. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:
59%

Nekem a rukkola nem jött be, molyon viszont aktív vagyok. Nem ugyanazt a célt szolgálja a két oldal. A moly minden könyvekkel kapcsolatosan tevékenységre elegendő lehet.

Olvasások, kívánságlista, várólista, könyvek böngészése, értékelések olvasgatása, beszélgetés könyvekről, szereplőkről, írókról, adás-vétel, idézetek, könyves képek, segítségnyújtás egymásnak, kihívások teljesítése, polcok, listák vezetése.

Pontosan látom, hány könyvet és oldalt olvastam összesen, tavaly vagy eddig idén. Látom, hány nap olvastam, hány könyvet vettem, tudok témák és egyebek szerint szűrni. Mióta használom, sokkal könnyebben és gyorsabban megtalálom a nekem tetsző könyveket, és nem téveszt meg többé a borító vagy a fülszöveg. Tudatosabb moly lettem.

2023. jan. 8. 23:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Én jobban szeretem a tökfőzeléket, mint a metálzenét. Kb. ennyire összehasonlítható a kettő. :D Mondjuk évek óta nem rukkoláztam, de ott kifejezetten a könyvek cseréje volt a lényeg, míg a moly egy jóval szélesebb spektrumú közösségi oldal, ahol ezer másik dolog között könyveket adni/venni/cserélni is lehet, de nem ez a fő funkciója.
2023. jan. 23. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!