Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Megéri megvenni?

Megéri megvenni?

Figyelt kérdés
Facebookon làttam hogy a Harry Potter magyarorszàgi könykiadója hirdet hogy meg lehet rendelni az összes részt viszonylag kedvező àron ,viszont puha boritàssal van.Szerintetek megéri megrendelni? Nem fog szétmenni túl hamar? Köszi a vàlaszokat :)
2023. jan. 4. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Az Animus kiadványai elég jó minőségűek, de persze attól is függ, mennyire vigyázol rá, és mennyiszer olvasod.

Én minden évben újraolvasom a HP-t, keményben vettem meg, és jobban is tetszik az a kiadás.

2023. jan. 4. 17:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi akkor lehet inkàbb a keményborìtàst veszem majd meg..az első 2 rész megvan amùgy is
2023. jan. 5. 07:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha épp hirdetésben nem is azt dobta fel, úgy emlékszem, a klasszikus keményborítós verzióra is van ugyanilyen csomagakciójuk (persze azoknak az áraihoz mérten).
2023. jan. 5. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Élfestett kiadás:

[link]

(Ebből eddig három jelent meg, de minden ház színében van ez a csomag, amelyik szívednek kedves - az alap történet mellett érdekességeket és plusz infókat olvashatsz az adott házról)

Illusztrált kiadás:

[link]

(Ebből eddig négy kötet jelent meg, az illusztrált verzió miatt drágább, kifejezetten gyűjtői darabok)

Puha táblás:

[link]

A régi keményfedelesből most épp nem látok csomagot, lehet, hogy valamelyik készlethiányos, de ezekből mindig van utánnyomás, biztos vagyok benne, hogy lesz abból is csomag még, ha nem sürgős.

Én személy szerint az élfestett házas kiadásokra pályázok, annyira gyönyörűek, szívem szerint mint a négy ház színeiben megvenném. :)

2023. jan. 5. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!