Megéri megvenni?
Az Animus kiadványai elég jó minőségűek, de persze attól is függ, mennyire vigyázol rá, és mennyiszer olvasod.
Én minden évben újraolvasom a HP-t, keményben vettem meg, és jobban is tetszik az a kiadás.
Élfestett kiadás:
(Ebből eddig három jelent meg, de minden ház színében van ez a csomag, amelyik szívednek kedves - az alap történet mellett érdekességeket és plusz infókat olvashatsz az adott házról)
Illusztrált kiadás:
(Ebből eddig négy kötet jelent meg, az illusztrált verzió miatt drágább, kifejezetten gyűjtői darabok)
Puha táblás:
A régi keményfedelesből most épp nem látok csomagot, lehet, hogy valamelyik készlethiányos, de ezekből mindig van utánnyomás, biztos vagyok benne, hogy lesz abból is csomag még, ha nem sürgős.
Én személy szerint az élfestett házas kiadásokra pályázok, annyira gyönyörűek, szívem szerint mint a négy ház színeiben megvenném. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!