Tahereh Mafi Ne érints című sorozatának mi a pontos sorrendje?
Na itt látod a cím után, hogy zárójelben világossabb kékkel van a sorozat címe és hogy 1.? Oda kattintasz és megmutatja a sorozatot.
És ezzel elértük, hogy ne kelljen mindig ilyen egyszerűen kikereshető infókat kérdezgetned, mintha mi lennénk a bio Google. Az internet varázslatos, beírsz dolgokat és simán megtalálod a neked kellő infót. Nem atomfizika
Kedves válaszoló! Köszönöm szépen a segítségedet, habár anélkül is elmondhattad volna, hogy ilyen lenéző stílust választasz! :)
Természetesen kerestem a neten, de mindenhol mást írtak, így elég zavaros volt nekem, ez az oldal pedig arra van, hogy kérdezzünk, nem igaz?
Mindenesetre köszönöm :)
Én először az angol címeik alapján néztem, ott sokkal összevisszábban írták le, nem is beszélve arról, hogy a sorozat nem négy, hanem több részből áll. Egy másik oldalon más sorrendben láttam, sőt olyat is olvastam hogy van két rész aminek van összevonása is.
Nem voltam benne biztos, hogy akkor most hogy is van, ezért tettem fel a kérdést.
Shatter Me (Book #1)
Destroy Me: A Shatter Me Novella (#1.5)
Unravel Me (Shatter Me) (#2)
Fracture Me: A Shatter Me Novella (#2.5)
Ignite Me (Shatter Me #3)
Restore Me (Shatter Me Book 4)
Shadow Me (#4.5)
Defy Me (Shatter Me Book 5)
A Google nekem kapásból ezt adta ki, itt jól láthatod, hogy másodiknak a Destroy me-t írja (ennek a borítóján csukott szem van), míg más oldalon - azon is amit Te küldtél - nem azt írják.
A novella szó mond neked valamit? Ha a számokra ránézel, ott is látod, hogy 1.5. Na most.. nekem nincs diplomám, de szerintem egyértelmű, hogy ezt mit jelent.
Még mindig azt mondom, hogy full egyértelmű a helyzet. A sor végén mindig ott van mögötte a szám. Hogy te nem olvastad végig a sort, az a te bajod.
Amúgy ahhoz sem kell sok ész, hogy rájöjj, lehet azért van magyarból kevesebb, mert... nincs az összes lefordítva még?
Más sorrendben te sehol nem láttad, csak nem tudod értelmezni, amit olvasol. Itt még mindig nem mindenki más készülékében van a hiba, hanem nálad.
Szia, nem tudom azóta találtál-e pontosabb infó, de én találtam egy oldalt, ami nagyon áttekinthetően leírja, most kezdtem olvasni, úgyhogy engem is érdekelt. :D
remélem valamennyit segített
Sziaa!
Tényleg nagyon szuper az oldal, köszönöm hogy leírtad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!