Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kérhetek véleményt ezzel a...

Kérhetek véleményt ezzel a történettel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van egy Wattpadon íródó történetem, és bár igaz hogy lassan a végére érek, de azért szeretnék kérni pár építő jellegű tanácsot, esetleg tippet, hogy hogyan lehetne még jobb. Valószínűleg vannak benne hibák, és kezdő íróként nem biztos, hogy észreveszem őket, ezért is szeretnék segítséget kérni tőletek.

Itt a linkje is annak akit érdekel:

[link]

2022. dec. 29. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hello!

Én nagyon szívesen mondanék véleményt, de nem adja ki az oldalad. Törölted esetleg?

2023. máj. 16. 22:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia, nos igen😅

Mivel tényleg nem kaptam rá egy visszajelzést sem, nem láttam értelmét hogy tovább írjam.

Viszont azóta van már egy befejezett, és egy folyamatban lévő történetem, ha érdekel elküldöm privátban:)

2023. máj. 17. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Ohh nagyon sajnalom. Biztosan rosszul esett, hogy ennyi munkád van benne, és mégsem érkezett rá reakció.

Nagyon szìvesen elolvasnám és véleményezném őket, ha átküldöd:)

2023. máj. 18. 21:01
 4/4 A kérdező kommentje:

Nafyon köszönöm :)

Írok privátban.

2023. máj. 19. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!