Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » [segítség!] A Goodreads-en...

[segítség!] A Goodreads-en hogyan lehet összevonni egy könyv több (magyar, külföldi) kiadását?

Figyelt kérdés

A több kiadás alatt ezt értem:

Móricz Árvácskája itt szerepel: [link]

az angol fordítása pedig itt: [link]

Szabó Magda stb. könyveinél semmi gond, de ennek a regénynek eleve rosszat tesz, ha ránéz valaki angol nyelvterületről, és a nagy semmit látja, értékelések, kritikák helyett.

Tudna abban valaki segíteni, hogy angol nyelvű kiadás egyesüljön a magyarral? Hátha több külföldi olvasóhoz jutna el a könyv.

2022. dec. 23. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Keress olyan embert, aki "librarian", ők tudnak segíteni. Ők azok, akik tudják szerkeszteni az oldalt.

Amúgy szerintem ettől nem fogja több külföldi olvasni.

2022. dec. 23. 14:51
 2/3 anonim ***** válasza:

A Goodreads librarian segítségben nem bíznék, én több mint 1 hónapja kértem egy könyvnek a létrehozását, 3x bumpoltam, és még nincs meg... Gondolom nem mer senki sem hozzányúlni, mivel magyarul van.

Sokkal jobb volt a régi rendszer, amikor magadnak létre tudtad hozni 3p alatt.

2022. dec. 25. 09:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ismerősöm, aki librarian, már kétszer segített ilyen esetben,
2022. dec. 25. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!