Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlanátok nekem?

Milyen könyvet ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés

19/L vagyok.

Nagyon utálok olvasni, mert a hallássérülésem miatt nehezen értem meg a sztorit, a történetet a könyvben, és ez megnehezíti abban, hogy lekössön, érdekeljen a könyv.

De szeretnék olvasni, mert nem akarok egésznap a telefont nyomkodni, más feladatokkal meg kész vagyok.

Amit elolvastam és nagyon tetszett az a Szent Johanna Gimi - Leiner Laura - c. Könyv, 6 év alatt 12x olvastam végig a 8 kötetet. De már kicsit unom, szeretnék más könyvet is olvasni.

Leiner Laurától már olvastam néhány könyvet, de nem nyerte el a tetszésemet.

Elkezdtem olvasni az Ayse Kulin - Szarajevó rózsája, Dzsungel könyvét, illetve Csendes Nóra - Zápor utca c. könyvet, de mind félbehagytam, mert nagyon nehéz a szövege.

Valamit tudtok ajánlani, aminek nincs sorozata, de olyan mint a Szent Johanna Gimi könyv.

Nem muszáj, hogy a téma ugyanaz legyen, hanem lehet a nyelvezete, a stílusa, a hangulata ugyanaz.

2022. dec. 19. 18:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tavi Kata Sulijegyzetek?
2022. dec. 20. 07:30
 2/7 Sinkó Adrienn válasza:
Kalapos Éva-D.A.C sorozat
2022. dec. 20. 07:51
 3/7 D-Mano ***** válasza:

Stephenie Meyer: Alkonyat.

-Az is középsulis romantikus (4 részes). Rém egyszerű a nyelvezete (ezért kritizálni is szokták, de nekem nem volt gondom vele). Nekem egyik kedvenc könyvem, 4x végig olvastam az első részt, 3x a másodikat.

2022. dec. 20. 09:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Aminek talán még egyszerű a nyelvezete a Cassandra Clare Csontváros sorozata.
2022. dec. 20. 09:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Leiner Laura többi könyvét olvastad? Nekem pl. a Bábel és az Akkor szakítsunk tetszett anno.

Ezenkívül:

Kemény Zsófi: Én még sosem

Jennifer E. Smith: Létezik térkép a szerelemhez?

Fairy Oak könyvek (ez mondjuk fantasy)

John Green könyvei

2022. dec. 20. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Erdős Zsuzsanna: Légből kapott szerelem
2022. dec. 23. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:

A Végzet ereklyéivel alapvetően egyetértek, viszont az én kiadásomban nagyon sok hiba van (félreütések, rossz nevet írnak a mondat után, kimaradt mondatok), úgyhogy ilyen szempontból nehéz volt olvasni.

A Sulijegyzeteket én is ajánlom.

Anne otthonra talál?

Én egyébként fantasykez olvasok többnyire

Kirstin Gier könyvei

A medve és a csalogány

Télerdő

Só és bánat háza

Aurora rising

Meg esetleg a Minden csúf és csodálatos dolog

2022. dec. 24. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!