Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hobbi írók! Nem hagytátok...

Hobbi írók! Nem hagytátok abba az egyik történeteteket amiatt, mert úgy éreztétek, hogy nem vagytok elég jók?

Figyelt kérdés
Mert úgy éreztétek, hogy sehogy sem tudtok jót írni? Hogy sosem lesz belőletek jó író?

2022. dec. 5. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos de. Viszont párat sikerült be is fejezni, de ihlet nélkül neki se állok alkotni inkább, most egy ilyen életszakasz van.
2022. dec. 5. 22:16
 2/5 MDaniel98 ***** válasza:
De, velem már előfordult.
2022. dec. 6. 10:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Rá kell hangolódni és élvezni.

Volt, hogy félbe hagytam, ám úgy éreztem, valami hiányzik belőlem, hogy befejezhessem.

Majd az életben kerestem azt az érzést, amint megvolt, haladtam tovább.

A hobbi írás úgyis az önszórakoztatásról, kikapcsolódásról és a tevékenység élvezetéről szól. Ahogyan bármi más a "hobbi" szóval összekapcsolva.

2022. dec. 7. 03:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem. Inkább amiatt mert nincs rá annyi időm mint kellene, illetve nincs ötletem. De inkább időhiány. Nekem egy nyers jelenet egy este, és ezt még átirom 10x. Amúgy a magam szórakoztatására írok, szóval nem kell megfeleljek senkinek
2022. dec. 7. 09:31
 5/5 anonim ***** válasza:
A hobbiíró nem egy szó? Ha már írásról van szó... ;-)
2022. dec. 11. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!