Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Regényt könyv (nyomtatott...

Regényt könyv (nyomtatott hagyományos) vagy e-book formában vásárolsz szívesebben?

Figyelt kérdés
Szeretném majd a könyvemet kiadni, de csak e-book-ként. Felnőtteknek szóló a regényem (18+), magamból kiindulva hamarabb megveszek egy e-book-ot, mint egy könyvet. Ti hogy vagytok vele? Inkább megveszitek a könyvet vagy olcsóbban e-book-ot?

2022. dec. 5. 18:57
A kérdező szavazást indított:
Könyvet hamarabb megveszek, mint e-book-ot
E-book-ot részesítem előnyben
Nem vásárolok egyiket sem
32 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
Csakis papírformában, de legtöbbször nem veszem, hanem cserélgetek
2022. dec. 5. 19:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Sosem vette e-bookot; számomra így minden öröm kiveszik az olvasásból is, és magából a vásárlásból is. Egy könyv egy kézzelfogható tárgy, ami örökké a tulajdonod lesz, ami jobb érzés számomra, mint egy pdf fájlt "birtokolni". Plusz nem is nagyon tudok telefonon/laptopon olvasni, mert így nem tudom igazán beleélni magam a sztoriba, és nem marad meg a fejemben semmi.

De nem hiszem hogy pár ilyen személyes véleményt érdemes figyelembe venni; ha írsz egy könyvet, akkor bármilyen kiadási mód jó.

2022. dec. 5. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Én e-bookot csak torrentezni szoktam. Ha pénzt adok már ki érte, legyen meg rendesen.
2022. dec. 5. 22:05
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Csak e-bookot veszek, a lehető legjobban le kéne állni a papírtermeléssel.
2022. dec. 6. 00:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is-is.

Imádom a klasszikus hard-copy könyveket, az illata, a tapintása, lapok pörgése, a roskadásig rakott könyvespokcok látványa számomra nehezen überelhető élmény.

Viszont sok minden nem érhető el, csak elektronikusan, nincs annyi hely a világon, amit ne tudnék tele rakni könyvekkel, és hát az erdő sem annyira hálás a papírtermelésért. Szóval az ebook is gyakran játszik nálam.

2022. dec. 6. 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Ha valóban olcsóbb lenne, akkor tömegével venném az e-bookot. De mivel sokszor alig olcsóbb nálunk, így nem éri meg, inkább akciósan megveszem azt a könyvet, ami tényleg érdekel.
2022. dec. 7. 10:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig, de úgy 80%-ban e-bookot veszek.
2022. dec. 7. 16:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
(Ha vásárolnék) csakis könyv formájában. Volt ebook olvasóm (tönkrement), szerettem meg minden, jó volt olyankor, amikor nem volt kedvem könyvtárba menni, vagy éppen ki volt kölcsönözve amit kerestem, de azért egy igazi könyv mérföldekkel jobb (és a legtöbben így vannak vele)
2022. dec. 22. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!