Bdsm témájú könyvek?
A szürke ötven, az pont, hogy NEM BDSM!!! (Az erőszakot ne romanticizáljuk már! Ha valakit valamire rá kell beszélni, amit eredetileg nem akarna, az már dub-con erőszak.)
Bárkit kérdeznél, aki TUDJA-ISMERI a BDSM szabályait, az csak tiltakozhat ez ellen a dub-con könyv ellen.
Amit az egyes írt, az meg már a másik véglet. Én szeretem a könyveket, de amikor Sade márkiról olvastam (Apollinaire - tizenegyezer vesszőcsapás), akkor arra gondoltam, ezt a könyvet be kellene darálni, aztán felgyújtani.
A Kama Sutra sem BDSM, hanem szexpozíciókról, és örömforrásokról író afféle szexedukáció.
Ha ehhez hasonlót keresel, akkor az Ananga Ranga, Az illatos kert, Dekameron. Ez utóbbiban több erotikus történet van elmesélve. A többi inkább szexedukáció.
Az Ananga Ranga, az illatos kert és tao könyvek is megvoltak már.
Igen, a szürke az valóban nem kimondottan az. Emiatt is írtam ki kérdést, hogy hátha tud valaki normálisabb könyvet ajánlani hasonló témakörben.
Amúgy a kama sutrában is vannak bdsm jellegű dolgok. Pár résznél eléggé pislogtam, hogy pl ököllel ütni a másikat és nyomokat hagyni a testén. Meg eszköz használat, ahol többek között az ollót, mint eszköz emeli ki. Majd megjegyzi, hogy azért óvatosan, mert volt már, hogy ezzel vakították meg a másikat, vagy véletlen miatt elvágták a másik torkát.
Tényleg elég meredek egy könyv.
Hát, én már régen olvastam a Kámát, nem emlékszem mindenre. DE a Dekameron az tényleg jó (emlékeim szerint) :)
Edith Templeton: Gordon
Sacher Masoch könyvei
Annie Shadow: Megkötözött vágyak
Azt nem tudom, hogy ez olyan könyv-e, amit keresel, de szexualitás van benne, nem kevés.
Szép asszonyok egy gazdag házban. Írója ismeretlen. Egyébként Kínában történik.
Köszönöm, majd utána nézek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!