Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Bdsm témájú könyvek?

Bdsm témájú könyvek?

Figyelt kérdés
Akár szürke ötven árnyalata jellegű. Vagy akár Kama Sutra jellegű könyv.
2022. nov. 26. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Sade marki torteneti az igazi bdsm
2022. nov. 27. 00:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A szürke ötven, az pont, hogy NEM BDSM!!! (Az erőszakot ne romanticizáljuk már! Ha valakit valamire rá kell beszélni, amit eredetileg nem akarna, az már dub-con erőszak.)

Bárkit kérdeznél, aki TUDJA-ISMERI a BDSM szabályait, az csak tiltakozhat ez ellen a dub-con könyv ellen.

Amit az egyes írt, az meg már a másik véglet. Én szeretem a könyveket, de amikor Sade márkiról olvastam (Apollinaire - tizenegyezer vesszőcsapás), akkor arra gondoltam, ezt a könyvet be kellene darálni, aztán felgyújtani.

A Kama Sutra sem BDSM, hanem szexpozíciókról, és örömforrásokról író afféle szexedukáció.

Ha ehhez hasonlót keresel, akkor az Ananga Ranga, Az illatos kert, Dekameron. Ez utóbbiban több erotikus történet van elmesélve. A többi inkább szexedukáció.

2023. jan. 5. 23:14
 3/8 A kérdező kommentje:

Az Ananga Ranga, az illatos kert és tao könyvek is megvoltak már.

Igen, a szürke az valóban nem kimondottan az. Emiatt is írtam ki kérdést, hogy hátha tud valaki normálisabb könyvet ajánlani hasonló témakörben.

Amúgy a kama sutrában is vannak bdsm jellegű dolgok. Pár résznél eléggé pislogtam, hogy pl ököllel ütni a másikat és nyomokat hagyni a testén. Meg eszköz használat, ahol többek között az ollót, mint eszköz emeli ki. Majd megjegyzi, hogy azért óvatosan, mert volt már, hogy ezzel vakították meg a másikat, vagy véletlen miatt elvágták a másik torkát.

Tényleg elég meredek egy könyv.

2023. jan. 5. 23:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én már régen olvastam a Kámát, nem emlékszem mindenre. DE a Dekameron az tényleg jó (emlékeim szerint) :)

[link]

2023. jan. 5. 23:32
 5/8 anonim válasza:
100%

Edith Templeton: Gordon

Sacher Masoch könyvei

2023. febr. 9. 06:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Annie Shadow: Megkötözött vágyak

[link]

2023. ápr. 5. 19:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy ez olyan könyv-e, amit keresel, de szexualitás van benne, nem kevés.

Szép asszonyok egy gazdag házban. Írója ismeretlen. Egyébként Kínában történik.

okt. 26. 18:37
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, majd utána nézek

okt. 26. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!