Ha nem találok egy könyvet a könyvesboltban, akkor azt megrendelik az üzletben?
Figyelt kérdés
hülye kérdés tudom.
nincs lehetőségem házhoz rendelni, ezért érdeklőm.
(bocsánat a helyesírás miatt, nagyon fáradt vagyok:))
2022. nov. 20. 22:36
1/8 anonim válasza:
Akkor, ha az az üzletlánc forgalmazza.
2/8 anonim válasza:
Ennyi erővel felmész a netre és te is megtudod rendelni.
Milyen könyvről van szó? Megnézem, hátha találok valamilyen oldalt.
3/8 anonim válasza:
Általában igen. A nagyobb láncoknál tudsz bolti átvetelre is rendelni, még spórolsz is vele. Inkább az lehet nehézség, ha már nincs kiadói raktárkészlet az adott könyvből, de arra meg ott az antikvárium.
4/8 A kérdező kommentje:
igazából a könyvet csak a kiadó oldalán láttam. azért nem tudom megrendelni, mert hétköznap nem vagyok otthon csak estefelé. majd megkérdezem az egyik boltban. :)
2022. nov. 21. 09:46
5/8 anonim válasza:
Akkor ne otthonra rendeld. Foxpost, tescocban.
6/8 anonim válasza:
Akkor rendeld a munkahelyedre, rokonodhoz vagy automatába!
7/8 anonim válasza:
Lehetséges. A mi kis városunkban pl. Líra könyvesbolt van, mivel a közelemben található gyakran oda rendelem a könyveim és így nincs szállítási költség. Több könyvkiadónál is lehet élni ezzel a lehetőséggel.
8/8 A kérdező kommentje:
megkérdeztem , rendelnek belőle!
azért köszönöm a válaszokat:)
2022. nov. 21. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!