Régen írtam 1-2 novellát de inkább verses voltam. Azokból van kiadva ilyen antológiában amit anno a sulim csinált minden évben.
2022. nov. 18. 11:52
2/10 anonim válasza:
Próbálkozni próbálkoztam. Volt pár éve úgy 1/másfél hónap amikor konkrétan megállás nélkül írtam a könyvemet, de aztán találtam munkát, és valahogy abbamaradt.😩
Több mint 250 oldal már megvan belőle, és kb úgy 100 oldal van vissza a sztori végéig. Nem tettem fel sehova, mert ahhoz hogy olvasható legyen, valszeg át kéne dolgoznom benne pár dolgot (tényleg egész nap, és egész éjjel ezt írtam, szóval gondolhatod, tele van egy alváshiányos ember ostobaságaival) de egy nap szerintem majd visszatérek rá.
2022. nov. 18. 12:59
3/10 anonim válasza:
Én eddig két regényt írtam, a harmadikat pedig tervezem írni, persze csak amatőr író vagyok. Wattpadra szoktam feltölteni, az első művem teljesen fent van, a másodikat még csak most töltöm fel kb. minden héten egy fejezetet, mert még véglegesítem és finomhangolom. Ez utóbbi szerintem mondjuk határozottan jobban sikerült, mint az első, ez is olyan, hogy gyakorlattal rázódik bele az ember. :)
2022. nov. 18. 13:04
4/10 anonim válasza:
"Írtál/próbálkoztál novella/regény, stb írással?"
Igen, novellákkal. Még mostanában is.
"Befejezted?"
Csak befejezett műveket publikálok.
"Wattpadon van?"
Igen, és nem. A Wattpadon az ajánlókat tartom a novelláimhoz. Akit érdekel, elolvashatja a fő platformon (AO3). Ugyanis a watta korlátoz, és az nem jól viselem.
"Vagy esetleg ki is adtad?"
Nem. Hobbi író vagyok. Elég ha online olvasnak, akinek tetszik.
2022. nov. 18. 15:56
5/10 anonim válasza:
Februárban kezdtem el írni egy történelmi regényt. Előtte semmilyen formában nem foglalkoztam írással.
A kutatómunka hatványozottan több időt vesz el, mint maga az írás. Amikor már nem voltak elegek a magyar cikkek, források és kódexek, akkor elkezdtem angol, majd orosz, német, lengyel, bolgár, kazah, baskír, mongol, csuvas, mari, mordvin és kínai forrásokat olvasni. Irtózatosan bele tudja ásni magát az ember.
2022. nov. 18. 19:01
6/10 anonim válasza:
Szoktam írni, de abszolút hobbi író vagyok. Pár kint van Wattpadon, meg más helyeken. A regényem nincs kész, ami megvan belőle, azt is sokszor át kell még dolgoznom mielőtt bárki láthatja.
2022. nov. 19. 13:07
7/10 anonim válasza:
Írtam egy forgatókönyvet egy rövidfilmhez angolul. A sztori kb. annyi volt, hogy két pali megkínzott megerőszakolt, majd megölt két lányt. Nagyon jó volt írni.
2022. nov. 20. 17:50
8/10 anonim válasza:
Igen, hobbi szinten író vagyok.
2022. nov. 21. 23:23
9/10 anonim válasza:
Hobbi író vagyok csak, nem adatok ki semmit. Csak a párom szokta elolvasni. Van 2 kész kisregényem és több, talán 15-20 novellám. Csak akkor csinálom, ha kedvem van hozzá, mert amúgy mással is szeretek foglalkozni. Pl könyveket olvasni, neten sorozatokat nézni😊
2022. nov. 22. 15:07
10/10 anonim válasza:
Elkezdtem egyet, amit az X-akták ihletett, de abbamaradt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!