Kedvenc fantasy könyved?
Figyelt kérdés
Érdekelne kinek mi a kedvenc fantasy könyve. Nemrég kezdtem el olvasni a Vajákot és eddig nekem nagyon bejön2022. nov. 6. 19:14
1/14 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Egyet nem tudnék mondani.
Lev Grossmantől A varázslók, bár az nem túl szívderítő. Jim Butcher és Larry Correia örök kedvencek. Benedict Patrick könyveit is nagyon szeretem (a Darkstar sorozat második része egy nagy mindfuck). Jonathan French is jó, bár a második Lot Lands szerintem gyengus volt, de az első és harmadik kedvenc, meg a a két másik könyve is.
4/14 anonim válasza:
Mark Lawrence: A széthullott birodalom trilógia
5/14 anonim válasza:
Sárkánylány sorozat, Tűz és jég dala
6/14 anonim válasza:
Vavyan Fable írt vagy 10 db fantasy könyvet, talán a Válós regény, a Tűzvarázs, a Mennyböl a csontváz és a Mennyböl a húsvét az, amit ki tudnék emelni.
8/14 D-Mano válasza:
David Eddings: Belgariad sorozat
9/14 anonim válasza:
Silvana De Mari: A Medve és a Farkas
Brandon Sanderson: Elantris
Terry Pratchett: Baff!
R. A. Salvatore: Otthon
Joe Abercrombie: Half a King – Az uralkodó
Joe Abercrombie: A penge maga
10/14 anonim válasza:
Tolkientől bármi. Ezen kívül: Harry Potter, Vaják, Narnia Krónikái összes, Maggie Stiefvatertől a Mercy Falls farkasai sorozat, Kristin Cashore Garabonc sorozata, Lois Lowry Emlékek őre sorozat, Ransom Riggs Különlegesek könyvsorozata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!