Hogyan vehetném rá magam hogy többet olvassak? Szeretek olvasni, csak nehezen veszem rá magam, általában az a gond hogy hamar elfáradok és majdnem belealszok(nem az olvasmánnyal van a gond)
Figyelt kérdés
5-6-7 órákat szoktam aludni, de mire hazaérek örülök hogy nem alszok el még leveszem a cipőm(a délutáni alvás nem tud szóba jönni mert edzésre megyek vagy 5 kor érek haza)Hogy tudnék a könyvre koncentrálni akár órákon át? Valakinek van ilyenben tapasztalata?2022. nov. 4. 19:38
1/8 anonim válasza:
minek órákon át olvasni ha nem megy? Keress olyan könyvet aminek a fejezetei csak kb. 10 oldalból állnak. Elolvasol 1 fejezetet minden nap, ha olyanod van esetleg kettőt. Én is akármennyire szeretem az adott könyvet nem olvasok el 3 nál több fejezetet 1 könyvből 1 nap mert a végére már szenvedés és várom a fejezet végét. Ha lesz időd és kedved majd olvasol akkor mert addig nem sok értelme erőltetni mert nem tudsz koncentrálni.
2/8 A kérdező kommentje:
Értem amit mondasz, de akkor meg nem haladok
2022. nov. 4. 21:09
3/8 anonim válasza:
Sajnos viszont ez ilyen kompromisszummal jár. Akkor meg edzést csökkentsd vagy gyere el róla hamarabb.
4/8 anonim válasza:
Nem tudsz reggel vagy/és napközben is olvasni egy pár oldalt?
5/8 anonim válasza:
nem kell , ha nem akarsz. ez nem egy kényszer. HA 10-20 oldalt olvasol naponta nincs semmi. Akkor se ha csak fél órát..
6/8 anonim válasza:
Ezen csak az segít, ha kialszod magad, kimerülve nem fogsz tudni koncentrálni, nem ez a legnagyobb gond vele, több más egészségkárosító hatása is van.
7/8 A kérdező kommentje:
6-os mármint minek van egészségkárosító hatása? Az olvasásnak vagy a fáradtságnak?
2022. nov. 5. 16:07
8/8 anonim válasza:
A kimerültségnek, ami miatt leragad a szemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!