Romantikus regények írónői közül ki az aki NAGYON JÓL ír, akit sokan szeretnek olvasni? És/vagy, aki(k) valamiben mást/többet/jobbat tudott (tudtak) felmutatni az évtizedek során (mely regények esetén)? Azaz: kit érdemes nagy figyelemmel kísérni?
Danielle Steel itt most nem játszik.
Hacsak nincs valami konkrét regénye, mellyel "valamiben mást/többet/jobbat tudott felmutatni", mint a többi írónő.
Köszönöm szépen a segítséget!
Sidney Lawrence
Sylvia Ber
Victoria Aveyard
Kiera Cass
L.J.Shen
Ashley Carrigan
Kővágó Sára
Bree Despain
Szerintem ők azok akiknél nem lehet kiszámítani a történetet és egyszerűen nem lehet letenni a könyveiket.
Azt mondod megvan bennük mind az a "követelmény", hogy kiválóan jól írnak, szinte olvasatják a regényeik magukat, mind pedig a váratlan-szokatlan-érdekes fordulat/történet is egyaránt? Azaz őket (és regényeiket) igazán érdemes figyelmemmel kísérni?
Alábbi hölgyekről - és műveikről - kinek mi a véleménye?
Laurell K. Hamilton (Főként ő!)
J.D. Robb
Victoria Holt
Csak hogy Danielle Steel is játsszon: Gyalázat, hullócsillagom, erőszakkal vádolva, kaleidoszkóp.
Hamiltonról meg az a véleményem hogy valaha jó író volt, de már nem az. Már elnézést a nyers megfogalmazásért, de ő nagyon gyorsan "elku.rvult" Az eleinte érdekes szereplőit gyakorlatilag kiherélte, az izgalmas alapvilág amivel két szériájában találkoztam, nagyon gyorsan gagyi háremregénnyé vált, ahol a nő a legtökösebb, a körülötte lebzselő hapsik meg problémásabbak , és többet nyafognak mint egy menstruáló tini. Kár érte, a népszerűség nagyon elrontotta.
J.D. Robb, vagyis Nora Robertsz jó író, ezt az írói nevet a krimijeihez használja.
J. D. Robb - Nora Roberts krimisorozata, az Eve Dallas nagyon jó, bár még csak a nyolcadik kötetig jutottam (és van még mire nézni). Érdekes, fordulatos, van benne romantika és érdekes benne a sci-fi szál is.
Laurell K. Hamiltontól nekem az Anita Blake sorozat nagy kedvenc volt - és lesz is mindig szerintem. Az első 6 rész annyira tetszett, hogy ezt már semmi sem tudja nálam eltörölni. Egy próbát, úgy gondolom mindenképpen megér, legalább az első pár rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!