Ajánlanátok valami jó könyvet? Valami szerelmes, romantikus, vámpíros/misztikumos jönne most jól.
Alkonyat
Újhold
Napfogyatkozás
és a 4.rész (címe nicns az eszembe)
Vámpírnaplók.
TrueBLOODs akköö
Ez témán kívül jo könyv: Harry Potter- 1234567..
ennyi szia
Stiefvater Maggie - Shiver (Borzongás)
Nem vámpíros, hanem vérfarkasos, de hihetetlenül jó könyv. De elég lehangoló is.
Amúgy meg az összes True Blood könyvet ajánlóm még.
Félúton a sírhoz
Karó és sírhant
Síri csendben
Ez egy sorozat 3kötete, de nagyon jók.
Evermore(1) Blue Moon(2) Shadowland(3) és még majd jön két része.
halhatatlanok sorozat... nem vámpíros. de hasonló a vámíros könyvekhez annyi különbséggel hogy ebbe halhatatlanok vannak.. én nagyon szeretem őket csak ajánlani tudom
itt 1 példa: ajánlottam bnőmnek és imádja.:D
Meg Cabot, Kim Harrison, Michael Jaffe, Stephenie Meyer, Lauren Myracle- Pokoli báléjszakák
Ebben van vámpíros, zombis, démonos, kaszásos, misztikus öldöklős sztori ezektől a nagyszerű íróktól.
Áá ezek futottak még:D:D
Ha nem kötelező vámpíros jelleggel keresel könyvet, olvasd el Meyertől a Burok c. könyvet. ZSENIÁLIS!! Én először ódzkodtam tőle, merthogy földönkívüliek, meg elfoglalják a Földet blablabla, de aztán elolvastam, és nagyon nem bántam meg:D
Alkonyat az már fáj...ne ajánjátok be már mindenkinek mindenki tudja hogy létezik...nem kell reklámozni...
Én a Cat és Bones vámpírvadász sorozatot ajánlom letehetetlen romantika erotika akció...igazi vámpírokkal...akiknek a vér nem drog hogy leszokjanak róla hanem létfeltétel...viszont nem vérontásos...persze az is van benne mint minden vámpírkönyvben...
A vámpírok sose ugráltak fenyőfákon szerelmetvallva és kergettek őzikéket....a vámpírok vért szívtak a napot nem túlzottan szerették hegyes fogaik voltak, és hosszú életük...nem nyafogtak hogy gyilkosok kemények voltak és csak belül lágyak...vagy ott sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!