Erotikus könyvek?
Tudnátok mondani nagyon erotikus, élvezhető könyvet, amiben szépen minden le van írva részletesen, és sok, rengeteg ilyen rész van benne, nem csak 1-2?
Jó lenne ha esetleg fent lenne valahol PDF-ben 😄
Előre is köszi!
Nem nehéz erotikus könyveket találni, mostanában a legtöbb romantikus könyv tele van forró erotikával. Bemész egy boltba és keresel romantikus könyveket, rá van nyomva hogy 18+. Ha nincs kedved vagy időd, az internet a barátod, van annyi mint a szemét. PDF könyveket meg igen nehéz találni mostanában érhető okokból, de azért vannak még. Rákerestem és kapásból bedobott 5 könyvet, nem akarok bunkó lenni, de kicsit erőltesd meg magad és keresgess az interneten, vagy a boltokban...
* Vonzó hagyaték
* Vi Keeland - Csak szex
* Julie Mine - A szex fogságában
* Lakatos Levene könyvek
* C. J. Roberts – Fogoly a sötétben
Köszönöm szépen a válaszokat!
Keresgéltem én is neten, meg a boltban is szoktam nézegetni, csak azért írtam ki inkább ide is egy kérdést, mert a többi ember véleményére vagyok kíváncsi, hogy olyat ajánljanak, amit ők is olvastak, és 100% hogy jó, és élvezhető a könyv.
Mert sajnos nincs időm rá hogy olyat olvassak, ami végül mégsem olyan mint amilyet vártam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!